2777
2789
عنوان

روش مقابله با خیانت

156 بازدید | 16 پست

من تقریبا ۱۰روز پیش چت شوهرم دیدم شوهرم کلا افتاد به گریه و اینا که کار من نبوده دوستم با گوشی من حرف میزد چون خودش گوشیش فروخته کلا هر جور بگی گفت اشتباه کردم دیگه همچین چیزی امکان نداره و اینا بعد همه برنامه های گوشیش پاک کرد و گفته بود اصلا گوشی نوکیا میگیرم دستم که زد زیرش الان باز رفته سیمکارت خریده یواشکی روبیکا نصب کرده 😔😔تا امروزم فقط ابراز پشیمونی میکرد شما جای من باشید با به بچه و یه بچه تو شکم چیکار میکنید 😭

سخته عزیزم میفهممت تصمیم با خودته هرکسی شرایطش و میزان صبرش متفاوته من بخشیدم و فرصت دادم و البته فر ...

اخه منم بخشیدم ولی این داره باز ادامه میده 

چیکار میتونم بکنم چشم پوشی که نمیتونم😔

هم داره با اون ادامه میده هم با من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه منم بخشیدم ولی این داره باز ادامه میده چیکار میتونم بکنم چشم پوشی که نمیتونم😔هم داره با اون ادا ...

چقد تو منی شوهر بیشعور منم یک هفتست الکی قهر کرده رفته بادخترعموشم ریخته رو هم منم زدم‌به در بیخیالی

اخه منم بخشیدم ولی این داره باز ادامه میده چیکار میتونم بکنم چشم پوشی که نمیتونم😔هم داره با اون ادا ...

چقد تو منی شوهر بیشعور منم یک هفتست الکی قهر کرده رفته بادخترعموشم ریخته رو هم منم زدم‌به در بیخیالی

خیلی بده میفهممت 

نمیدونم دردشون چیه واقعن 

از کسی حساب می‌بره شوهرت ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من باردارم دارم میمیرم فقط از استرس از دیروز گفتم دیگه بیخیال بشم ببخشم کلا که امروز دیدم باز روبیکا نصب کرده 😔

من باردارم دارم میمیرم فقط از استرس از دیروز گفتم دیگه بیخیال بشم ببخشم کلا که امروز دیدم باز روبیکا ...

منم یک پسر یک ساله و نیمه دارم یک هفتست کارم شده بود گریه کردن یعنی داشتم میمردم اما به این نتیجه رسیدم دارم خودمو نابود میکنم ببین ذات خراب درست نمیشه مار پوستشو عوض می‌کنه نه ذاتشو دورت بگردم حق داری درکت میکنم بدترین درد درد خیانته

خیلی بده میفهممت نمیدونم دردشون چیه واقعن از کسی حساب می‌بره شوهرت ؟

والا له پدر مادرش گفتم کلی دعواش کردن حتی پدرش هنوزم قهر باهاش شوهرمم همش گفت اشتباه کردم و اینا ولی باز داره ادامه میده 😔حتما فک میکنه کسی نمیفهمه یا زنه دس برنمیداره 

منم یک پسر یک ساله و نیمه دارم یک هفتست کارم شده بود گریه کردن یعنی داشتم میمردم اما به این نتیجه رس ...

کاش باردار نبودم حداقل من الان فکر دوتا بچه موندم 😔

یعنی میگی میخوای کنار بیای؟

من میخوام پاشم برم خونه بابام حالا حسابی بیاد دنبالم اینا برگردم که میدونم اونجا هم برام خیلی سخت میگذره انشالله خبرش بیاد تا شب

کاش باردار نبودم حداقل من الان فکر دوتا بچه موندم 😔یعنی میگی میخوای کنار بیای؟من میخوام پاشم برم خو ...

من چون تو شهر غریبم مجبورم بزنم به در بی‌خیالی جفتشونو نادیده گرفتم آره برو خونه بابات 

من چون تو شهر غریبم مجبورم بزنم به در بی‌خیالی جفتشونو نادیده گرفتم آره برو خونه بابات

😔عزیزم برم اونجا هم مطمین نیستم همه چی درس بشه یا خوب باشه 

میترسم بدتر همه چی بریزه بهم 

والا له پدر مادرش گفتم کلی دعواش کردن حتی پدرش هنوزم قهر باهاش شوهرمم همش گفت اشتباه کردم و اینا ولی ...

ای بابا چقدر بد عزیزم 

بهش بگو اگه تکرار کنی میرم نمیمونم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

کاش میتونستم بیخیال بشم و کلا نادیده بگیرم 😔

سخته نمیشه ولی هیچکس باارزش تر از خودت نیست من پسرم ویروس گرفته یعنی یک هفته داغون شدم کارم گریه بود اصلا وقت برای بچم نمیزاشتم دیدم اینجوری فایده نداره خودمو دارم نابود میکنم مگه الان اون براش مهمه نه منم گفتم بزنم به در بیخیالی