2777
2789

خسته شدم از بس با اتوبوس رفتم اومدم 

هیچکسی هم نمیگه میتونی ... میگن نمیتونی

من گواهینامه دارم اما پدرم بیمارن و من واقعا کم آوردم . چند بار اومدم بزارم تو پارکینگ خاموش کردم ... وای که داشتم دیوونه میشدم . فقط در همبن حد هم نتونستم 

هول شده بودم و ...

ترو خدا کسی رو میشناسین خوب باشه معرفی کنین 

شاید منم به جایی رسیدم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گواهینامه داری؟

اگه داری که فقط چاره ت اینه خودت اینقد تنها بشینی پشت ماشین بری بیای تا ترست بریزه و اوکی بشی

اما اگر برا آموزش میخوای مربی مرد از زن خیلی بهتره

تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

همین ک گواهینامه گرفتی ینی اصل کاری رو بلدی و باعرضه ای

استرست طبیعیه 

یکی میگفت هروقت میخای رانندگی کنی یادت باشه ک این توعی که ماشینو میرونی و ماشین رو تو هیچ  کنترلی نداره

یه مربی پیدا کن که چندبار تمرین کنی

وقتی گواهینامه داری ینی ذاتا راننده ای  

ولی باید ب ترس غلبه کرد

از هرچی میترسی برو تو دلش تا اون ازتو بترسه

چرا ماشینم جوش آورد و خاموش شد یهوییو دیگه روشن نمیشه؟

وقتی موتور بیش از حد گرم می‌شود ماشین جوش می‌آورد. دلایل داغ شدن موتور و جوش آوردن ماشین را می‌توانید در لیست زیر ببینید:

خرابی رادیاتورخراب بودن فن رادیاتورگرفتگی مسیر آباستفاده از مایع خنک‌کننده‌ی نامناسبزیاد یا کم بودن مایع خنک کنندهوجود نشتی در سیستم خنک کنندهخراب بودن پمپ آب (واتر پمپ)خراب بودن ترموستات

نیس دورو برم🙁

اگر هنگام رانندگی متوجه بالا رفتن غیرعادی آمپر آب شدید، کنار بزنید و صبر کنید تا آمپر بیفتد. با این حال اگر کار از کار گذشته باشد، نباید این کارهای زیر را انجام دهید.

1. خاموش کردن ماشین

سریعا در جای مناسب کنار بزنید و ماشین را خاموش نکنید. خاموش کردن ماشین یعنی حرکت نکردن پروانه، آب داخلی رادیاتور که این‌ها یعنی بجای کمک به خنک کردن موتور، شانس خنک‌ کردن را هم از آن هم گرفته‌اید! چراکه موتور داغ است و باید بدون کمک رادیاتور و پروانه خنک شود. داغ بودن موتور قفل شده هم سبب می‌شود تا احتمال آسیب‌دیدگی به قطعات پیشرانه بیشتر شود. این خطر ممکن است تا حدی پیش برود که واشر سرسیلندر بسوزد، سرسیلندر و بلوک موتور بر اثر شدت گرما ترک بردارند و صدمه ببینند.

2. باز کردن درِ رادیاتور

درب رادیاتور را به هیچ وجه باز نکنید، جبران صدمه‌ی مالی مقدور است اما خسارت جانی چطور؟ وقتی که آب داغ است، تحت فشار زیاد و دمای بالا می‌جوشد و قطرات آن درصورت باز شدن کوچک‌ترین فضا به بیرون پرتاب می‌شود. برای همین است که اگر درب رادیاتور را باز کنید، به احتمال قوی بخار و آب بسیار داغی است که به بیرون پرتاب می‌شوند و خطر سوختگی و خسارت‌های جانی را به دنبال دارند. وقتی که چراغ پشت آمپر از بالا بودن دمای آب خبر می‌دهد، بهتر است فکر ریختن آب در داخل محفظه‌ی رادیاتور را فراموش کنید، چون همیشه جان مهم‌تر از مال است!

3. آب ریختن روی موتور

و سومین کاری که نباید انجام دهید، ریختن آب روی موتور است. ریختن آب روی موتور باعث می‌شود تا  از داخل و بیرون موتور اختلاف دمایی به وجود بیاید و از نظر فیزیکی، شانس ترک خوردن موتور هم بیشتر شود. شاید ریختن آب روی موتور در نگاه اول مفید به نظر برسد و به کاهش دمای آن کمک کند، اما در عوض صدمه‌ و خسارت‌های جدی‌تری را به دنبال دارد.

تو گوگل سرچ کن و مراقب باش مشکل پیش نیاد

گواهینامه داری؟اگه داری که فقط چاره ت اینه خودت اینقد تنها بشینی پشت ماشین بری بیای تا ترست بریزه و ...

نه عزیزم.همشون هم اینجوری نیستن.مربی من یه زن زبر و زرنگ بود عالی همه چیزو یادم داد. مربی خواهرم مرد بود اسکل به تمام معنا‌

نه عزیزم.همشون هم اینجوری نیستن.مربی من یه زن زبر و زرنگ بود عالی همه چیزو یادم داد. مربی خواهرم مرد ...

آره اینم هس ولی برا کسی که می‌ترسه 

و اینا مربی مرد ترسش و از افسر میریزه 

تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___