2777
2789
عنوان

نی نی سایت چیست

64 بازدید | 8 پست

تخریب هم جنسِ خود، و پیاز داغِ یسری مسائل رو زیاد کردن، دنبالِ کوچیکترین چیزها واسه نابود کردن طرف، و همینطور نبودن پشتِ هم جنسِ خود.

واسه همین مردا ازما موفق ترن، چون پشت همن . نه مثل ما ک کلا دنبال کوچیکترین جزئیات میگردیم ک قشنگ طرفو با خاک یکسانش کنیم.

نی نی سایتی ها، من کلا از سایت میرم. از اینکه یسریاتون با معرفت و خوب بودید کمال تشکر رو دارم، و واسه تک تکتون آرزوی موفقیت و خوشبختی در مسیر زندگیتون دارم.

دوستدار شما، ارغوان.❤️‍🩹

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان دعوا چی بود

واسم یه بار اتفاق نیفتاده، بلکه چندین بار دیدم ک بدونِ اینکه داستانِ زندگیه طرفو بدونن، میان هرچی ک دلشون میخواد میگن، بدونِ توجه ب اینکه هیچ شناختی از طرفو خانوادش ندارن‌. لبریز بودم و منتظر بودم ک اگه یه بار این اتفاق بیفته از سایت برم، ک افتاد. هیچوقت ما زن ها پشت هم نبودیم و نیستیم و نخواهیم بود.

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

سلام.سایت زناس دیگه ... ما چیکار کنیم

سآیت خانوماست، پس خودت اینجا چیکار میکنی؟

آفرین 🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ما در رده های بالای مدیریتی.....

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

وا این منطقه؟؟؟؟حالت خوبه؟؟؟سر خودش نمیاد سر زنای دیگه بیاید بعد دوباره متجاوز اون زن هارو بگیرن همینو میگی

این تاپیک هم که زدی مردا موفق ترن،منکه دیگه نوتیف باز نمیکنم،ولی تو به روانشناس مراجعه کن

۱۳ دلیل برای اینکه........