2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول کن که باید رعایت میکردی. قانون رو همه باید رعایت کنن.چون هرکس پرچم قانون رو بکشه پایین، سنگ رو سنگ بند نمیشه.

بعدم تمرکز در دانشگاه، باید رو علم آموزی باشه نه تیپ  قیافه و مو و هیکل.حق الناسه بزرگیه بهم زدن تمرکز دانشجوها. یه مانتو و مقنعه ساده، کاری نداره که بخاطرش اینجوری خودت رو بی آبرو و بدسابقه کنی و خدای نکرده در پرونده دانشجوییت هم ثبت شه.

شلوار کوتاه رو حتی غیر از دانشگاهم نپوش.مردا با یه سانت بیرون پایین پات، میتونن هزار جور فسق وفجور تخیل کنن

متاهلا بعدش عصبی میشن و سر زناشون تلافی می کنن. مجردایی هم که شرایط ازدواج ندارن، به گناه میفتن و رو درس و کرشون اثر مخرب میزاره.سعی کن همیشه در فضای عمومی پوشیده باشی.خودت بعدا ازدواج می کنی میفهمی چه خبره

مگه دانشگاه و مدرسه و اداره و محل کار و بازار و حرم و مسجد و ... حریم خصوصیه که شلوار کوتاه میپوشین گلم.

عزیزم ساق پا و دست و مو و ... شما خیلی خیلی بارزش تر از اینی هست که در معرض نمایش باشه هر چند نیت شما این نباشه.

الان اعصابت بهم ریخت و شاید حراست اذیتت کنه و از همه بدتر حرفایی که پشت سرت میزنن .

والا ارزش نداره.

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟