2777
2789
عنوان

از زانودرد و کمر درد افسردگی دارم میگیرم آخه سنی ندارم خداا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 53 پست

من ۳۳ سالمه و تو ۲۰ سالگی توی دستشویی فشارم افتاد و خوردم زمین و دیسک کمرم ناجور زد بیرون دنبالچه هم آسیب دید و الانم  درد می‌کشم و می‌رم فیزیوتراپی متاسفانه به خاطر فکر کردن زیاد به مسئله کمرم انگشتای دست و پام درد می‌گیره واسه اونم دکتر رفتم و میگه به خاطر اعصابه از اون طرف دکتر به من گفته به خاطر کمرت حاملگی برات خوب نیست نمی‌دونم غصه کدوم دردمو بخورم کمرم درد می‌کنه بچه نمی‌تونم بیارم انگشتام درد می‌کنه و همش نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از این ضعف ها بخاطر تغذیه نادرست و عدم فعالیت ورزشی و گاها روش غلط زندگی ایجاد میشه.گلم همش درم ...

چه ورزشی شما انجام دادین، من رفتم پیلاتس ثبت نام کنم ولی ساعتش یجوری بود که هیچ کس نبود بچه کوچیکمو نگه داره، اگه تو شب بود بهتر بود همسرم خونه بود

من ۳۳ سالمه و تو ۲۰ سالگی توی دستشویی فشارم افتاد و خوردم زمین و دیسک کمرم ناجور زد بیرون دنبالچه هم ...

یعنی یه بچه هم نمیشه؟ حالا تو اون چند ماه بیشتر مراقبین و کارای سنگینتر انجام نمیدی دیگه 

من ۳۳ سالمه و تو ۲۰ سالگی توی دستشویی فشارم افتاد و خوردم زمین و دیسک کمرم ناجور زد بیرون دنبالچه هم ...

منم چند سال پیش پام گیر کرد و بدجور خوردم زمین و باعث شد زانوی چپم رباط صلیبی پاره کنه، الانم مدتیه زانوی راستم خیلی درد میکنه ام آر آی گرفتم زده آرتروز و پارگی رباط و مینیسک، ولی من اصلا نمیدونم این پام چرا پارگی رباط داره، حالا آرتروز که میدونم از پله س، خونم پله داره

یعنی یه بچه هم نمیشه؟ حالا تو اون چند ماه بیشتر مراقبین و کارای سنگینتر انجام نمیدی دیگه

کمرم خیلی تحت فشار هست سالی یکبار میرم فیزیوتراپی ، امسال که از فروردین ماه درگیرم ، و یک ۱۰ جلسه رفتم فیزیوتراپی خوب نشدم ، دوباره رفتم دکتر و باز باید برم فیزیو ... دکتر گفت شکم بیاد جلو خیلی عذاب میکشی و تو دوران حاملگی هم هیچ کاری نمیشه کرد 

کمرم خیلی تحت فشار هست سالی یکبار میرم فیزیوتراپی ، امسال که از فروردین ماه درگیرم ، و یک ۱۰ جلسه رف ...

خب اگه میشه کمرتو عمل کن ، نمیشه؟ الان بچه نداری هم راحت‌تر میتونی عمل کنی

باشه عزیزم، ابریشم کار برا کمر هست یا برا زانو و پارگی رباط و اینام هست؟؟

برا کمر هست ولی عکستو ک نگاه کنه همه چیو میفهمه همه نشکلات پات واسه کمرته دیسک فشار میاره رو اعصاب پا درد میگیره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چه ورزشی شما انجام دادین، من رفتم پیلاتس ثبت نام کنم ولی ساعتش یجوری بود که هیچ کس نبود بچه کوچیکمو ...

اوایل همون پیلاتس رفتم پیلاتش برای اینجور دردها معجزه میکنه بعد که بدنم آماده شد رفتم بدنسازی یه مدت هم تی آر ایکس کار کردم. بدنسازی عضله سازه. الانم بدنسازی میرم.

واقعیتش اوایل میرفتم که لاغر شم ولی الان فقط میرم که سالم بمونم. 

برا کمر هست ولی عکستو ک نگاه کنه همه چیو میفهمه همه نشکلات پات واسه کمرته دیسک فشار میاره رو اعصاب پ ...

دکتر سعید ابریشم کار هست دیگه؟؟ رفتم تو سایتش همه نوبتاش پره، چطوری نوبت بگیرم

خب اگه میشه کمرتو عمل کن ، نمیشه؟ الان بچه نداری هم راحت‌تر میتونی عمل کنی

دکتر میگه عمل هم خیلی خوب نیست . تست کرد گفت روی پاشنه پا و پنجه میتونی راه بری یعنی فعلا نیاز به عمل نیست . میگه دردش رو تحمل کن و سعی کن عضلات کمرت رو قوی کنی که کمتر درد بگیره . خاله خودم عمل کرد و هنوزم درد داره 

اوایل همون پیلاتس رفتم پیلاتش برای اینجور دردها معجزه میکنه بعد که بدنم آماده شد رفتم بدنسازی یه مدت ...

منم حتما باید هر جور شده برم ، واقعا بده درد داشتن اونم با یچه

دکتر سعید ابریشم کار هست دیگه؟؟ رفتم تو سایتش همه نوبتاش پره، چطوری نوبت بگیرم

هر شب راس ساعت ۱۲ سایتو چگک کن چون زود نوبتاش پر میشه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂