یه مدته خییلی هر دو زانوم مخصوصا زانوی راست و کمرم درد میکنه، اگه برگردم عقبم هیچوقت کارای سنگین نمیکنم و چیزای سنگین بلند نمیکنم، دوتا بچه کوچیک دارم به سختی دارم کارامو میکنم، خیلی درد دارم حتی کف پاهام هم درد میکنه، رفتم ام آر آی زده هر دو زانوم پارگی رباط و زانوی راست آرتروز و ریسک بین مهره ای ۳و۴، هنوز به هیچ دکتری نشون ندادم
من ۳۳ سالمه و تو ۲۰ سالگی توی دستشویی فشارم افتاد و خوردم زمین و دیسک کمرم ناجور زد بیرون دنبالچه هم آسیب دید و الانم درد میکشم و میرم فیزیوتراپی متاسفانه به خاطر فکر کردن زیاد به مسئله کمرم انگشتای دست و پام درد میگیره واسه اونم دکتر رفتم و میگه به خاطر اعصابه از اون طرف دکتر به من گفته به خاطر کمرت حاملگی برات خوب نیست نمیدونم غصه کدوم دردمو بخورم کمرم درد میکنه بچه نمیتونم بیارم انگشتام درد میکنه و همش نگرانم
من ۳۳ سالمه و تو ۲۰ سالگی توی دستشویی فشارم افتاد و خوردم زمین و دیسک کمرم ناجور زد بیرون دنبالچه هم ...
منم چند سال پیش پام گیر کرد و بدجور خوردم زمین و باعث شد زانوی چپم رباط صلیبی پاره کنه، الانم مدتیه زانوی راستم خیلی درد میکنه ام آر آی گرفتم زده آرتروز و پارگی رباط و مینیسک، ولی من اصلا نمیدونم این پام چرا پارگی رباط داره، حالا آرتروز که میدونم از پله س، خونم پله داره
یعنی یه بچه هم نمیشه؟ حالا تو اون چند ماه بیشتر مراقبین و کارای سنگینتر انجام نمیدی دیگه
کمرم خیلی تحت فشار هست سالی یکبار میرم فیزیوتراپی ، امسال که از فروردین ماه درگیرم ، و یک ۱۰ جلسه رفتم فیزیوتراپی خوب نشدم ، دوباره رفتم دکتر و باز باید برم فیزیو ... دکتر گفت شکم بیاد جلو خیلی عذاب میکشی و تو دوران حاملگی هم هیچ کاری نمیشه کرد
چه ورزشی شما انجام دادین، من رفتم پیلاتس ثبت نام کنم ولی ساعتش یجوری بود که هیچ کس نبود بچه کوچیکمو ...
اوایل همون پیلاتس رفتم پیلاتش برای اینجور دردها معجزه میکنه بعد که بدنم آماده شد رفتم بدنسازی یه مدت هم تی آر ایکس کار کردم. بدنسازی عضله سازه. الانم بدنسازی میرم.
واقعیتش اوایل میرفتم که لاغر شم ولی الان فقط میرم که سالم بمونم.
خب اگه میشه کمرتو عمل کن ، نمیشه؟ الان بچه نداری هم راحتتر میتونی عمل کنی
دکتر میگه عمل هم خیلی خوب نیست . تست کرد گفت روی پاشنه پا و پنجه میتونی راه بری یعنی فعلا نیاز به عمل نیست . میگه دردش رو تحمل کن و سعی کن عضلات کمرت رو قوی کنی که کمتر درد بگیره . خاله خودم عمل کرد و هنوزم درد داره