2777
2789
عنوان

از زانودرد و کمر درد افسردگی دارم میگیرم آخه سنی ندارم خداا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 53 پست
آخه با بچه که نمیشه استراحت کرد، خونمون پله هم داره دمارمو درآورده

گلم حتما برو دکتر بهت دارو حداقل بده و تحت درمان باش. دوتا بچه ات مادر سالم میخوان گلم بیشتر بفکر سلامتی خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد دارم زانو و کمر تا اینا خوب نشن که فایده نداره

اینا با روغن سیاهدونه خوب میشن

با روغن سیاهدونه ماساژ بدید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

چن سالته ؟؟چ کارای سنگینی کردی ک اینجوری شدی؟؟

۳۲، چیزای سنگین خیلی برداشتم، یکیش برا عید تشک تختمو و تختمو تنهایی جابجا کردم و قبلا هم چیزای دیگه برداشتم، خونه م هم پله داره

اگ‌اصفهانی ام ار ای و ببر پیش دکتر ابریشم کار هر چی گعت همون کارو بکن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ممنون عزیزم بله باید نوبت دکتر خوب بگیرم

منم ۳۲ سالمه دیسک بین ۴ و ۵ دارم

درک میکنم از خیلی کارا تو جوونی محروم شدم

مثلا یکماه پیش همه خانواده رفتن دشت و کوه و اینا من بخاطر کمرم نرفتم و خیلی چیزا دیگ...

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
چن سالته؟مامان من با ۵۶ سال سن متاسفانه مینیسک زانوهاشو تا حدی از دست دادهخیلی اذیت میشه

مم ۳۲ , والا اینجور که نوشته تو ام آر آی من زانوی راستم هم رباط پاره کرده هم مینیسک ، واقعا درد بدی داره ، نمیتونه خم کنم به سختی کارامو میکنم

منم ۳۲ سالمه دیسک بین ۴ و ۵ دارمدرک میکنم از خیلی کارا تو جوونی محروم شدممثلا یکماه پیش همه خانواده ...

آره خیییلی بده من خودمو خیلی سرزنش میکنم، تازه با بچه سخت‌تری مدام کار دارن ، من میشینم وقتی پا میشم تا دو دقیقه باید بلنگم و خم راه برم اصلا نمیتونم 

خیلی از این ضعف ها بخاطر تغذیه نادرست و عدم فعالیت ورزشی و گاها روش غلط زندگی ایجاد میشه.

گلم همش درمان داره و پیگیر باش و پشت گوش ننداز تا بدتر بشه و

بعد از اینکه انشالله خوب شدی حتما ورزش و رژیم مناسب غذایی را در برنامت قرار بده. 

من کمرم درد میکرد رفتم باشگاه الان چند ساله که دیگه درد نمیکنه چون رو عضله نگهدارنده ستون فقرات کار کردم که قوی بشه و خیلی چیزای دیگه