2777
2789
عنوان

شوهرم حقوقشو بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 32 پست

خونه از خودت داری ؟ اگر خونه داری شصت هفتاد درصد مشکل حله . یه کار با یه درآمد در حد خورد و خوراک میتونی داشته باشی ولی کاری که انجام میدی کار لول بالایی نیست باید از هزار کس و ناکس حرف بشنوی که میخای از شوهر حرف نشنوی . خرید یه مانتو شیک یا یک لباس شیک هم برات  میشه یه رویا.  ممکنه تا مدتها مجبور باشی به همین منوال زندگی کنی . میتونی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خونه از خودت داری ؟ اگر خونه داری شصت هفتاد درصد مشکل حله . یه کار با یه درآمد در حد خورد و خوراک می ...

ببین من الان هنوز چنین تصمیی نگرفتم ولی ی سری رفتارایه شوهرم ادامه پیدا کنه به همه اینادفکر میکنم بعد جدا میشم

اون موقع که چنین تصمیمی بگیرم اره هر چیزیو تحمل میکنم جز شوهری که قرار بود همدم و همراهم باشه و شده باعث عذابم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من الان هنوز چنین تصمیی نگرفتم ولی ی سری رفتارایه شوهرم ادامه پیدا کنه به همه اینادفکر میکنم بع ...

رفتارای شوهر عوض نمیشه ولی به مرور زمان و بالا رفتن سن تا حدودی تعدیل پیدا میکنه . اصل صحبتم اینه که کلا این فکر رو کنار بذار تا تحملت در مقابل رفتار شوهر بالاتر بره و اینقدر رفتارشو غیر قابل تحمل نبینی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .