2777
2789

اگه عروس فامیل نزدیک شدین که هیچ! بحث شما فرق داره و شامل حالتون نیست

ولی اگه عروس غریبه یا فامیل دور هستین من به این نتیجه رسیدم که نباید بذارم فامیل خودم با فامیل همسرم زیاد برخورد داشته باشن مثلا هیچوقت با هم دعوتشون نمیکنم خونم 

دلیلشم اینه که هم خیلی حس کنجکاوی خانواده همسرم زیاده هم اینکه انگار یه جورایی دنبال آتو از خانواده من هستن تا بعدا همش راجع بهش جلو من صحبت کنن و تعجب کنن 

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه 

البته این نظر و تجربه من بر اساس زندگی و اطرافیان خودمه نظرتون مهمه شاید خانواده همسر شما اینجوری نباشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت کاملا درسته

اگر یه چیز کوچیک از خانوادت در مهمونی ببینن یا حرفی بشنون خیلی بزرگش میکنن و حتی اگر تحویل خودت ندن و درموردش باهات صحبت نکنن حتما پشت سرت مطرح میکنن! 

من حتی تولد بچه هم اونا رو باهم قاطی نمیکنم و دو تا تولد جدا میگیرم.

نظرت کاملا درستهاگر یه چیز کوچیک از خانوادت در مهمونی ببینن یا حرفی بشنون خیلی بزرگش میکنن و حتی اگر ...

دقیقا همینطوره انگار میخوان ثابت کنن از خانواده عروس بهتر و سرتر و با فرهنگ ترن در صورتی که واقعا چنین چیزی نیست 

احسنت

دقیقا همینطوره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دقیقا همینطوره انگار میخوان ثابت کنن از خانواده عروس بهتر و سرتر و با فرهنگ ترن در صورتی که واقعا چن ...

حس حسادت و عیب‌جویی و خودبرتر بینی شون باعث می‌شه خیلی کنجکاو بشن! من زایمان کرده بودم مامانم یه هفته اومد پیشم، خواهر شوهرم ک میومد خونمون یه جوری ب حرفای مامانم با دقت گوش،میداد و فکر می‌کرد ک انگار داره یه چیزایی رو با یه چیزای دیگه مقایسه میکنه! آخرشم رفت یه حرفی از مامانم رو کف دست همسرم گذاشت ک شر به پا کنه! اما موفق نشد! منم ب مامانم گفتم اینا وقتی میان اینجا زیاد باهاشون حرف نزن! اینا از هر حرفی فتنه به پا میکنن!