2777
2789
عنوان

دیروز با یه آقایی حرف زدم

269 بازدید | 17 پست

با خانومش بودن 

شوهرم زنگ زد بحث کردیم پشت تلفن 

آقاهه گفت دخترم مرد ها با حرف خام میشن 

اصلا دعوا و بحث جواب نمیده فقط با حرف خام میشن 

با حرف و‌ سیاست مرد رو میشه تو دستش بگیره یه زن 

خانومش هم تایید میکرد 

گفت می‌دونم شما خانم ها چقدر بخشنده و صبورید و حق دارید گاهی خشم بگیرید ولی چاره این نیست 

بنظرتون حرفش درست بود 🧐🧐مگه مردا بچه هستن آخه که گول بخورن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره تو بگو مامانت رو دوست دارم چقد زن خوبیه سر ده روز ببین چه تغییرایی میکنه

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

مردها در برابر توهین یا بی‌احترامی سریع جبهه میگیرن کافیه با محبت ازشون بخوای و سر موضوعاتی کوتاه بیایی تا فکر کنن پادشاه هستند و اختیار دار زندگی اون موقع هست که تو میشی ملکه زندگی شون 

❤❤❤

چرا نمیشن، برای مردها خیلی مهمه که حس کنند و حفظ شده البته برای خانمها هم همینه

یه جاری دارم خیلی برادر شوهرمو اذیت کرد خیلی حتی یه بار طلاق گرفت مهریه اش رو کامل گرفت دوباره ازدواج کردن. جاریم تو خونه خیلی به خودش میرسید وقتایی هم که سر حال بود جوری حرف میزد که نگو چه طوری دلبری میکرد

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

اره مردا همشونننن یه پسر بچه شیش سالن و نیاز شدید به توجه دارن و با محبت کردن و قشنگ صحبت کردم میتونی خرش کنی من بابام خیلی پرخاشگر و نیاز داره همیشه به توجه و محبت و مامانم باهاش سرد و باهاش دعوا میکن ولی من با محبت کردن و قربون صدقه دنیا برام خرج میکن تو همین ماه ایفون 16 خرید برام و بینی مو عمل کرد و حرف حرف من اگه من بگم فلان چیزو بخر یا عوض کن یا مثلا هرجی سریع گوش میده مامانم بگه لج میکن

من یه بار تو دعوا گفتم از خانوادت متنفرم

مهم نیست 

الان میتونی تعریف کنی اما به یه بهونه ای تا نفهمه نقشه ست😄

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

موضوع این نیست که ما با حرف خام و رام میشیم، موضوع اینه که دعوا و‌ تیشه دادن اره گرفتن جواب نمی‌ده

چه مرد و چه زن خب اگه حرفی نظری پیشنهادی خواسته‌ای چیزی دارن، خیلی عادی و راحت بیان کنن، چرا با تحکم و دعوا و غر زدن میخوان به خواستشون برسن؟ خب طبعا این عمل، عکس‌العمل طرف مقابلو خواهد داشت

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای