2777
2789
عنوان

دلم میخاد بمیرم😭

126 بازدید | 12 پست

چند روز پیش برا اولین بار فکر خودکشی زد به سرم ،باورم نمیشه ،حالم بده ،نا امیدم ،از وقتی وارد دبیرستان شدم اینجوری شدم،افت تحصیلی شدید،دیگه نمیتونم مثل سابق درس بخونم،امتحانامو خراب کردم،الانم فردا امتحان دارم ولی هیچی نخوندم😭

نترس چیزه عادیه

من به خودکشی بارها فکر کردم ولی همیشه منصرف شدم.

تو راهنمایی طبیعیه که درست خوب باشه ولی کسایی که تو دبیرستان درسشون خوبه حتما  کلاسی چیزی میرن یا یه نفر کمکشون میکنه. چون واقعا حجم درسا بالاست افت تحصیلی عادیه نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس چیزه عادیهمن به خودکشی بارها فکر کردم ولی همیشه منصرف شدم.تو راهنمایی طبیعیه که درست خوب باشه و ...

دبیرستان داره تموم میشه ومن همچنان گند زدم😭

دبیرستان داره تموم میشه ومن همچنان گند زدم😭

همه چیز که درس نیست. اینم قبول کن که الان‌ما کلی فوق لیسانس بیکار داریم. و برعکس کسایی که حتی دیپلم هم ندارن و رفتن تو کار آزاد و موفق تر هستن

همه چیز که درس نیست. اینم قبول کن که الان‌ما کلی فوق لیسانس بیکار داریم. و برعکس کسایی که حتی دیپلم ...

دست خودم نیست

حالم بهم میخوره از اینکه قبلا انقد با انگیزه بودم الان ولی عقب کشیدم

دست خودم نیستحالم بهم میخوره از اینکه قبلا انقد با انگیزه بودم الان ولی عقب کشیدم

به نظر من یک چیزی تو رو اذیت میکنه.‌یک چیزی مانع شده که درس نتونی بخونی. اون مانع و بردار 

چقدر منی ،من واقعا حالم هر روز داره بدتر می شه...

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍