2777
2789
عنوان

صدا گاو میده 😭💔

176 بازدید | 11 پست

امروز ظهر مهمون اومد بود خونمون خالم و دختر خاله هام اومدن خونمون شب خوابیدن الان  ما کلا چهارتا اتاق خواب داریم یکی اتاق مامان بابام یکی مال من یکی مال داداشم که یکی اتاق مهمون بود که خالم و عموم رفتن داخلش دختر خاله هام پیش منن یکی از دختر خاله هام زیادی خرپف میکنه خیلی بلند ترسناک نمیذاره بخوابم بخدا سکته میکنم 😭😫💔 هرچند صدا گوشیم بلند میکنم بیدار نمیشه 

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن 10 سوت طلا هم جایزه ببر😍😍

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

با اجازه استاتربا نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)با کمترین کارمزد خرید و فروش کنیدو هنگام ثبت ...

حالا شما بفکر مردمی😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این موقعیت ها چاره ای نیست باید تحمل کردمنم تو خوابگاه بابت این موضوع اذیت میشدم

پس صبر بالایی داری واقعا

البته من خودم اکثر اوقات بیهوشم نمیفهممم صدا ادما رو اما وقتی خواب نباشم و بشنوم روانی میشم

پس صبر بالایی داری واقعاالبته من خودم اکثر اوقات بیهوشم نمیفهممم صدا ادما رو اما وقتی خواب نباشم و ب ...

بعضی ها بیشتر از بقیه ب صدا حساسن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بخدا خروپف معمولی نیست خیلی داره صدا میده حتا نمیشه توصیف کرد

پس شوهرش چطور تحمل میکنه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋