2777
2789

اونقد با همسر و خانواده شوهر دعوا کردین که فک میکنم منم باید دعوا کنم، همه بحث هایی با همسر و خانواده ی همسر دارن اما این چیزا باید خصوصی بمونه، مگر اینکه واقعااااا حاد باشه، که اونم ماها نمیتونیم کاری کنیم، باید برید پیش مشاور

اینجا هیچ کس دلسوز واقعی نیست، هر کی یه نظر میده. شما هم میمونید چیکار کنید.سعی کنید خودتون برطرف کنید این مشکلات رو.

نی نی سایت شده دعوا و بزن بزن فقط، دیدگاه بقیه هم نسبت به شوهر و خانواده ی شوهر بد میکنید

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

اگه كسي انقدر سست عنصرِ ك با خوندن مشكلات و دغدغه هاي بقيه توهم برش ميداره و اون دفدغه هارو ميخواد ب زندگيش تزريق بكنه بهتره تو بحث ها و كلا اجتماع شركت نكنه😐😐😐😐

نه به **زنان عليه زنان**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كه روم اثر ندا ه تا نت ميبندم يادم ميره بهتره شما اينجور تاپيكارو نخوني 

من قبلا روم تاثیر میذاشت، الان دیگه نمیخونم اصن. فقط میگم برو بابا.خخخخخ

اره والا من چند روز تاپیک خیانت رو پیگیری میکردم تا یه هفته به شوهرم همش شک داشتم از کوچکترین حرف و عملش یه برداشت دیگه میکردم اصلا یه وضعی😑

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍
اگه كسي انقدر سست عنصرِ ك با خوندن مشكلات و دغدغه هاي بقيه توهم برش ميداره و اون دفدغه هارو ميخواد ب ...

😂😂😂 باش من سست عنصر، شما عنصر پایدار

اره والا من چند روز تاپیک خیانت رو پیگیری میکردم تا یه هفته به شوهرم همش شک داشتم از کوچکترین حرف و ...

دقیقا همینه. بدبین میکنن بقیه رو

اگه كسي انقدر سست عنصرِ ك با خوندن مشكلات و دغدغه هاي بقيه توهم برش ميداره و اون دفدغه هارو ميخواد ب ...

ربطی به سست عنصر بودن نداره کلا این جور چیزا تاثیر منفی میزاره بار منفی داره.میگن تو اخبار خبرهای بد رو نبینین چون خواه نا خواه بار منفیش بهت منتقل میشه و تاثیر میزاره.اینم یه چیز تو همون مایه هاست

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍