برای اونی ک تو خیالمون فکر میکردیم هست و دوست داشتیم ک باشه
اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم
ببین مردا خیلی پست تر و بی لیاقت تراز چیزهایی ان ک ما خوندیم راجبشون یا تو سریالا دیدیم
اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصن فکر میکنم کارکتر های مرد رو تو فیلما ی جوری میسازن ک دلخواه زنهاباشه
عشق واقعا دروغی بود ک ما باور کردیم وجود داره
ازدواج و روابط همش منافع ان