2777
2789

وای دقیقا حرف دل منو زدی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود بیدار شو با ماسک های خانگی و ورزش تو خونه و دوش صبحگاهی شروع کن کم کم حوصله ات بیشتر میشه و بودجه ریزی بهتری برای خودت می‌کنی. اول فکرت رو از منفی بودن دربیار که نه نمیشه بعد هم با گام کوچک اجرا کن

اگه وقت برای خودتون ندارید برای چی وقت دارید ؟

نیاز نیست بیست و چهار ساعت زندگی درگیر خوشگلاسیون باشید یا هزینه گزاف کنید!،ماهی ۱ تومن، بدید فشیال پوست،یه دوتا کرم ضدآفتاب و آبرسان هم استفاده کنید کافیه برای شروع کار ؛ برای هیکل هم سعی کنید رژیم غذایی رعایت کنید 

اگه چاقی دارید لاغر کنید تا رو فرم باشید اگه لاغرید برای اپل شدن رژیم مناسب استفاده کنید🥲از پیاده روی عصرونه و حرکات ورزشی داخل خونه هم میتونید استفاده کنید برای لاغری:)

سلامت مو هم که نیاز داره به یه روغن جهت تقویت 

روغن رزمای،کرچک،نارگیل و یا هر کدوم در دسترستون بود🥲💙

واقعا اینا نه هزینه زیادی داره نه وقت زیادی میگیره 

جسم شما، روح شما امانتِ از سمت خدا 

یه سری کارهای اضافه رو کنار بزارید از جمله سایت گردی و اینستاگردی و... به خودتون ۱ ساعت در روز اختصاص بدید کافیه:)

سخت نگیرید توی دهنتون که وای فلان میخواد و...