2777
2789
عنوان

چقدر آخه این بچه ها گوگولین

144 بازدید | 18 پست

من دخترم دو سال و چهارماهشه دو سالگی با همکاری خودش از پوشک گرفتم از همون اول یعنی دوماهی میشه خودش میره سرویس خیلی ببخشید جیش میکنه بعد بدنش رو آب میگیره دستمال برمیداره خشک میکنه میذاره سطل زباله بعد دستاشو مایع میزنه و میشوره میاد بیشتر وقتا شورت و شلوارشم نمیذاره خودش میپوشه ، من فقط چون دستش نمیرسه در باز میکنم و میبندم ، خیلی باحالن 😅 یا بالا سرش آب میذارم میبینم خودش بیدار مشه میخوره دوباره میخوابه 😅 دوست داری بچلونیش فقط

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظش کنه😍😍♥️

عزیزدلی همچنین😘

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
وای ننه..از پوشک گرفتن خیلی سخته؟منو بگو‌ که با دوقلوهایی که قراره بیان فاتحه م خوندس..😑

😘 وای خدااا قربونشون انشالله بسلامتی ، نه عزیزم از الان به خودت استرس نده ، چالش‌های زیادی داره و نمیشه گفت سخته چون واسه من آسون بود خداروشکر،  بستگی به بچه و آمادگیش هم داره ، نمیشه گفت واسه همه سخته ، انشالله راحت باشه

مطمینی دوسالشه

دوسال و چهارماهشه عزیزم

قربونش برم😁😍

خدانکنه فدات

چ مادر خوبی منکه سگ هارم

دور از جون ، واقعا سخته اینم یکی از نکات مثبتش بود ولی خب منم گاهی عصبی میشم