2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید مرغ و گوشت واقعیه باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 48 پست
همه چیمن کلی دارم میگممثلا خانواده ما کلا کم خوراک و بد غذا هستن مثلا فقط سینه مرغ دوس داریمگوشت گوس ...

کم خوراکی مهم ترین اصل تو پس اندازه😂😂😂 ما متاسفانه همه از دم پر خوراکن😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم ماهی یکی دوتا مرغ ..البته من خجالت هم میکشم به همسرم بگم بخرن .شرایط اقتصادی خیلی بد شده

خودشم نمیگیره؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم خواستم بگم خجالت کشیدم گفتم خدایا چراماانقدرمصرفمون بالاست تاپیک وترک کردم😅

😂😂😂😂

من از گوشت مرغ جز سینش و گوشت بوقلمون خروس گاو بلدرچین و...متنفرم

بخورم تا مرز بالا رفتن میرم 

داداشمم گیاهخواره

مامانمم زیادگوشت دوست نداره

بابامم کلا عشق مرغه

منطقیه که زیاد مصرف گوشت نداشته باشیم

واینکه الان وضع جامعه جوری شده که ادم باکلی قسط کرایه خونه دو تا بچه معلومه نمیتونه هرماه چندتا مرغ یا گوشت قرمز بخره

پس ی جوری تعجب نکنید که بعضی از کاربرا شرمنده شن

خدایی هفته ای آدم 4،5 بار گوشت و مرغ نخوره چجوری پس زندگی میکنهپروتئین بدن شون کم نمیشه

گرونه چجوری میخرین

تازه ما حداقل برنج داریم مثلا دمپختک میزاریم خونه داییم برنجم نمیتونن بگیرن خیلی دلم براشون میسوزه هر روز ظهر نون و حاضری دارن بچه کوچیک هم داره

شرایط خیلی سخته خدا لعنت کنه باعث و بانیشو روز خوش نبینن الهی

چرا فک میکنی پروتئین فقط تو گوشت و مرغه?

منبع اصلی پروتئین تو گوشت و مرغ 

تو تخم مرغم هست ولی فقط میشه فقط صبحانه خورد 

امگا 3 فقط ماهی داره 

با اینکه من خودم متنفرم ولی مجبوری میخورم 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

هر کی یه سیلقه ای داره تو خونه ما منو پسرم گوشت نمیخوریم من الان شیش ماهه گوشت نخوردم فقط دو سه بار اونم تو مهمونی که کباب داده بودن خوردم پسرمم همینطور 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خدایی هفته ای آدم 4،5 بار گوشت و مرغ نخوره چجوری پس زندگی میکنهپروتئین بدن شون کم نمیشه

خانواده دوست داداشم سالهاس گیاهخوارن مشکلی براشون پیش نیومده

چون پروتئین رو با خوراکیایی مثل عدسی قارچ اسفناج و...تامین میکنن