2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش توکل به خدا

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

زن با بای شوهرم همین مشکل رو داشت چند جلسه شیمی شد الان شکر خدا حالش خوبه شاید باورت نشه بعد درمان بچه دار شدن یعنی الان بچه ما وبچه ی پدر شوهرم  اینا چند روز فاصله دارن امیدتون تنها به خدا باشه حتمن جواب میگیرین

گرید بیماری شون چنده

نمی دونم بخدا برادر شوهرم دنبال کاراشه 

بمن گفتن تو فقط روحیه شو حفظ کن 

گرید بیماری با چی مشخص میشه فردا پت اسکن داره

بیری بونی گوله بیژان اکم

داماد ما هم لنفوم داشت با شیمی درمانی خداروشکر خوب خوب شد 

لنفوم سرطانی هست که با شیمی درمانی راحت درمان میشه و خوب میشه فقط از کبد و معده هم حتما عکسبرداری کنین 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

ابان ماه 402 بود که متوجه توده های زیادی تو گردنش شدم اونم از یه اتفاق ساده بعد نمونه برداری و ازمایش متوجه شدیم لنفوم همچنین داره کرید 2 ... و حدودا تا برج 2 سال بعد یک هفته درمیون شیمی میشد تازه اسفند ماهش هم دوبار کرونا گرفت و رسه 80 درصد الوده بود و من هم همزمان از ابان تا اردیبهشت باردار بودم و پسرم همون اردیبشهت بدنیا اومد . .. روزای سختی بود الانم دوتا غده داره تو سینه که دفع نشده اما و دایم تحت چکار هست گلم دوبار هم رفت تهران بیمارستان شریعتی. پت اسکن داد