2777
2789

این حرف دختر عممه. ده ساله پسرش فوت شده، بعد امروز میخواست تو کانال شهرشون یه اعلامیه ی ساده بزنه به خاطر سالگرد بچش اما شوهرش گفته ولش کن هزینه ی اعلامیه گذاشتن تو کانال خیلی زیاده. 

دختر عمم خیلی ناراحت شده، اینقدر زد تو سر خودش امروز. همش میگه وقتی یادم میاد نتونستم برای بچم سوم بگیرم چون شوهرم باید میرفت سرکار(شب کار بود اون مدت) میخوام خودم رو ب.کشم وقتی یادم میاد شوهرم میگفت بی صدا گریه کن که همسایه ناراحت نشن میخوام قبر بچم رو بکنم و خودم برم توش بخوام

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خدا صبرشون بده 

شما چی گفتی بهش که اروم شه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق مادر همیشه یچیز دیگس🥲

آره، خیلی غصه میخوره، نمیدونم چجوری بهش دلداری بدم🤦‍♀️

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بعد ده سال که خیلی زیاده ولی داغ واس مادر سرد نمیشه

طفلک پسرش تصادف کرد واسه همین بیشترم غصه میخوره

مرد هم حتما نتراحته ولی مثل زن احساسی فکر نمیکنه 

خداییش بعد ده سال دیگه اعلامیه نیاز نیس 

فوقش واسه سالگرد چاپ کنن اونم محدود 

بعدشم مگر میشه مردی از دیت دادن بچش بیخیال باشه ولی میپذیرن 

اما انگار زن هنوز باهاش کنار نیومده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب وقتی یکی میمیره تموم شده حالا هی بیا عزاداری کن زنده میشه

عزاداری برای آروم کردن خودته وقتی سوگواری. کسی که سوگواری نکنه یعنی برای متوفی ارزشی قائل نبوده.

شما همین رو در مورد اون بلاگری که توی پربازدیدا در موردش حرف میزنن هم میگین؟