2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من بر اساس تجربم میگم اصلا سمت شمع نری واقعا یه شغل مسخره ک خورد فروشی باید کنی بیشترین سود 20 هزار تمن و هزار تا زحمت و استرس داره تازه اگر ازت خرید کنن بیشترین سودی ک میتونی روی هر کدوم داشته باش 20 هس کمترین سود مثلا از 2 هزار تمن تا 5 تمن چون بیشتر نمیخرن و عمده ازت خرید نمیکنن بیشتر از اطرافیان ازت خرید میکنن و شمع سازی رو به عنوان ی شغل ک منبع درآمد داشته باشه نمیشه گفت 

شما ساختین شمع؟

من شغل خودم شمع سازی بود من خودم با حدود 1 ملیون شروع کردم ک حتی پول سرمایه هم در نیومد چون به ندرت خرید میکنن و هیچ جا ازت عمده خرید نمیکنه 

هزار تا دردسر هس خونه زندگیت کثیف میشع دستات تاول میزنه دستات میسوزه موقع پارافین خورد کردن همه جات میشکنه موقع در آوردن از قالب ممکنه بشکنه زحمت 3 تا 6 ساعتت به فنا بره به عنوان منبع شغلی نمیشه استفاده کرد اگر برای سرگرمی و تفریحی و یاد گیری میخای خوبه چون منبع درآمد نداره چندین نفر تو سایت میخاستن برن راهنمایی کزذم فیلم و عکس براشون دادم از کارا پشیمون شدن 

کیک خونگی خیلی خوبه. شمع سازی و سنگ سازی هم خوبه، ولی بستگی به علاقه و مهارت خودت داره. میخوای کارتو خانگی شروع کنی؟ به اینا فکر کن: زمان، هزینه، بازار هدف. هرکدومش میتونه خوب باشه، اما باید ببینی کدوم رو بیشتر دوست داری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

کیک خونگی خیلی خوبه. شمع سازی و سنگ سازی هم خوبه، ولی بستگی به علاقه و مهارت خودت داره. میخوای کارتو ...

بیشتر چیزا خوشمزه که اگ فروش نرفت خودم بخورمشون😅😋