2777
2789

دوستان چهارشنبه پسرم رو بردم دکتر تب داشت و تک و توک سرفه داشت دکتر بهش زیترومکس و پودرمونته لوکاست و شربت زادیتن داد و داروی تب بر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید آنتی بیوتیک قوی تر بده، دوباره بیرش دکتر پیش میاد. نگران نباش ان شاالله زود خوب میشه

زیترومکس خیلی قویه لعنتی الان گلوش چرک نداره و تب هم دیگه نکرد از چهارشنبه بعدازظهر ولی سرفه ها چرکی شدن انگار سینش پر از خلط و چرکه

کرونا جدید ما گرفتیم ،ببین باز ببرش دکتر تب و سرفه از وجود میکروبه تا از بین نره هستش بعدم تا می تونی سوپ مایعات بده،کوریزان یا پلارژین بده .من گرفتم هرچی اموکسی کلاو خوردم درست نشدم نوافن مسکن دوتا دوتا خوردم باز درد داشتم دیفن خوردم خوب شدم بچرو باز دکتر ببر من پسرمو دوبار بردم آمپول زد بهتر شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
زیترومکس خیلی قویه لعنتی الان گلوش چرک نداره و تب هم دیگه نکرد از چهارشنبه بعدازظهر ولی سرفه ها چرکی ...

اب هویج بهش بده خیلی خوبه 

باید کمکش کنی چرکا رو بکنه بیرون 

وقتی سرفه میکنی بزن پشتش 

میوه سیب و موز دادم. شب شیر گرم کردم یکم عسل ریختم توش . غذا هم دمی با ماستتوی شیرش یکم پودرسنجد هم ...

ماست نده فعلا 

شیر گرم و عسل خوبه 

آب سیب بده آب هویج بده 

میوه های فصل نده اصلااااا 

بوخور بذار 

کرونا جدید ما گرفتیم ،ببین باز ببرش دکتر تب و سرفه از وجود میکروبه تا از بین نره هستش بعدم تا می تون ...

پلارژین و کوریزان دکترش نداد بهش. ولی چرک خشک کنش خیلی قویه. زادیتن هم داروی قوی هستش این طفلک من زمینه آسم هم داره

زیترومکس خیلی قویه لعنتی الان گلوش چرک نداره و تب هم دیگه نکرد از چهارشنبه بعدازظهر ولی سرفه ها چرکی ...

دیگه حتما فایده نداشته که سرفه هاش اینطور شدن. 

اگر هم خلط دار نباشه و حالت حساسیت شده باشه که فکر می کنم الان زود باشه برای این حالت، باز هم باید دکتر داروی جدید بده.