2777
2789
عنوان

خستم از همه چی بعد ده سال جداشدم

904 بازدید | 82 پست

یه ازدواج سنتی

ده سال زجر یه دختر ۸ ساله که ۵ ماهه ندیدمش 

یه معتاد که اندازه موهای سرم ترکش دادم و بدتر شد

مهریه ایی که بخشیدم و قانون یک طرفه رای داد جدا شدم الان ۳۵ سالمه انگار از جنگ برگشتم خستم فکر میکنم برای همه چی دیره به شدت افسرده و خستم تورو خدا دعام کنید .... خیلی خستم خیلیییییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ازین به بعدزندگیت خوب میشه دلت خوش میشه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

میدونی همه تو ایران خسته هستیم بنظرم بهترین کارو کردی جدا شدی چون زندگی با یه ادم‌مصرف کننده وحشتناکه مخصوصا اگه نخواد مواد رو کنار بزاره ادم‌معتاد فقط عاشق موادشه بخدا راحت شدی یه نفس عمیق بکشید و خداراشکر کن و بعد یه مدت راهتون پیدا میکنی ایشالا