2777
2789

انقدر اعصابم خرده دارم از حرص منفجر میشم 😔حالم واقعا بده 

از صب هی رفته تو مخ من و به هرچیطی گیر داده اخر شبی تیر خلاصش زده تو رو من میگه داداش باید بفکر یه زن درست و حسابی باشی که برات بچه بیاره

منم گفتم ای کاش شماهم بفکر قبر و قیامتت باشی با این رفتارت 

اونم کولی بازی در اورد شوهرمم جفتمون دعوا کرد گف از هم  که چخبرتونه گف از هم معذرت خواهی کنید ماهم هیچ کدوم‌حاضر نشدیم بعد به من‌گف تو برو یه عذر خواهی‌کن شر بخوابه بزرگتره و اینا منم زدم زیر گریه اون ناراحت شد رفت تو اتاق الان من چیکار کنم 😭😭😭😭😭

شوهرم تاحالا باهام اینجوری‌نکرده خدالعنتش کنهاین زنیکه رو 😭

من هیچ مشکلی ندارم واسه بچه دار شدن همسرم میگه فعلا زوده منم بهش اسرار نمیکنم 😞

الان من چیکار کنم اخه من طاقت قهر ندارم که 😭😭😭😭

ای کاش هیچی نمیگفتم بهش 🥺

اصرار درست هست 

هرچند باور نکردم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت نتونست بگه بچه نمیخوام؟؟ تورو میندازه جلومقصر شوهرتو بدون نه هیچکس دیگه اون عامل پررو شدن بقیه ...

اون زیاد گفته که فعلا بچه نمیخوام البته بچه نخواستنش هم بخاطر منه میگه تو الان امادگیش نداری ضعیفی و.. اخه من دارو اعصاب میخورم اگر بخوام بچه دار بشم باید کامل قطعش کنم که دکتر صلاح نمیدونه شوهرمم میگه نمیخوا تواذیت میشی وقت زیاده 

خواهرشم‌اینارو شنیده که این حرفارو میزنه 

به خواهرشم توپید که اینا به تو ربط نداره و... 

به نظرت برم‌تو اتاق از دلش در بیارم‌یا الان وفتش نیست؟😔

میترسم یه جی بگه بدتر ناراحت بشم تاحالا اینجوری ندیدمش

ول کن باو تو که خوب جوابش رو دادیبرو خودت رو لوس کن برا شوهرت و...........تا دفعه دیگه پشتت باشهخواه ...

خواهر فعلا که شده رئیس خونه من بخدا صب تا شب ور دل منه ۶ ماهه اومده ایران بیچارم کرده نمیزاره یه دیقه ارامش داشته باشم الانم نشسته تو هال بلند بلند گریه میکنه و حرف میزنه 😔

به نظرت چیکار کنم 

خواهر فعلا که شده رئیس خونه من بخدا صب تا شب ور دل منه ۶ ماهه اومده ایران بیچارم کرده نمیزاره یه دیق ...

بگو عزیزم اگه توام مثل من ناراحتی میتونی بری جا دیگه

من ۶ ماهه ا ارامش ندارن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

بگو عزیزم اگه توام مثل من ناراحتی میتونی بری جا دیگهمن ۶ ماهه ا ارامش ندارن

خونه داره خودش خیر سرششششش صب میاد شب میره که میخوام پیش داداشم باشم و این چرت و پرتا تا یه چیزم میگی شرو میکنه بی احترامی کردی من مریضم و... دیوانه شدم الان موندم چیکار کنم نشسته بلند بلند زجه میزنه که شوهرم بندازه به جون من 😭

نمیدونم این چه بلایی بود به سرم نازل شد