2777
2789
به نظرم خانواده ها مقصرن با مخالفتهاشون آخه چرا اين كارو كردن وقتي مي ديدن دو نفر همديگرو انقدر مي خ ...

درست میگی. ولی وقتی پدر پری دید رضا تو حیاط خونه داره با دخترش......لج کرد. البته برخورد مادر رضا هم تاثیر داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد خوندن اون داستان گفتم با اینکه ب عشقم نرسیدم ولی خداروشکر ک زنده اس حداقل!واقعا سرنوشت تلخی بود،برا رضا امرزش و برا پری خوشبختی ارزو میکنم

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
درست میگی. ولی وقتی پدر پری دید رضا تو حیاط خونه داره با دخترش......لج کرد. البته برخورد مادر رضا هم ...

چقدر رضا بد شانس بود مي تونستن الان ازدواج كرده باشن مي تونستن خوشبخت باشن بچه داشته باشن حيف و صد حيف

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين
فرقه درویشی چیه ایشون اعتیاد شدید داشتن و توهمات وحشتناک سادیسمی و مازوخیستی 

ریشه اش اون بود 

عزیزم 

این فرقه تا جایی  اونو رسونده بود که از رابطه زناشویی،متنفر بود

میشه خلاصشو بگید.

یه دختر درسخون و سر به زیر که با یه پسر دوست میشه و عاشق هم میشن بابا دختره میفهمه پسره چند بار میره خواستگاری پدر دختره قبول نمیکنه پسره میره شهر دگه واسه کار که با یه فرقه اشنا میشه گه ازدواج بد میدونند به دختره میگه برو ازدواج کن دختره هم از لج پسره عقد میکنه و برای خوب شدن رابطش با شوهرش رابطه برقرار میکنه بعدش پسره بر میگرده و به دختره میگه میخوامت و طلاق بگیر دختره یه شب به پسره میگه که با شوهرش رابطه داشته اون پسره هم فرداش خودکشی میکنه و میمیره.پایان

فرقه درویشی چیه ایشون اعتیاد شدید داشتن و توهمات وحشتناک سادیسمی و مازوخیستی 

اين احتمال تو عزيزم تو تاپيكشم گفتي گفت اونجا كلاس مي رفته كلاس اون فرقه رو

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين
منم باورم نميشه رضا زنده نيست دلم براش كبابه غم خودم از يادم رفت😭😭😭😭

منم تنها تاپیکی بود که براش اشک ریختم و برای همسرمم تعریف کردم 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.