2777
2789
عنوان

یک سال و نیم اقدام برای بچه🥲

210 بازدید | 31 پست

خانوما من ۱سال و نیمه اقدامم 

تنبلی تخمدان دارم شوهرمو نمیره آزمایش بده

اما تا دلتون بخواد سیگارو قلیون و اینا میکشه

بچه اولمون ۱۰ ماه طول کشید باردار شدم.

دکترم رفتم خودم دارو زیاد خوردم اما نتیجه نداد

الان دیگه فقط متفورمین میخورم.

چه چیزایی واسه تقویت اسپرم و اینا خوبه؟؟

واسه خودم چی؟

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

تنبلی شدید داری؟

وای منم تنبلی دارم ازالان به فکر باردار شدنم

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اقدامم اما نمیشه بچه ندارم اما عاشق بچم برام دعا کنید

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

میدونی منم تنبلی داشتم و نامنظم بود دو دوره قرص ال دی خوردم و بعد با اولیت اقدام گرفت برا تقویت‌شده آناناس  و موز  پسته بخورید برای رابطه هم حتما بعد از اقدام بلند نشو راه بیفت یک باهت بگیر بالا حدود ربه ساعت

میدونی منم تنبلی داشتم و نامنظم بود دو دوره قرص ال دی خوردم و بعد با اولیت اقدام گرفت برا تقویت‌شده ...

تمام این کارارو کردم اما انگار ن انگار 😔

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
مشکلت چیه؟

نمیدونم 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

چجوری؟واسه شوهرم چی خوبه؟؟ تقویت اسپرم

روغنش بزن .شوهرت مغزیجات چهار مغز عسل بخوره 

وخودت هم صبحا عسل سیاهدانه ترکیب کن ی قاشق ناشتا بخور

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠