2777
2789
عنوان

پی پی پسرم سبزه

82 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

میگن وقتی گوش بچه درد می‌کنه پی پیش سبز میشه

کسی راهکار موثری داره؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
راهنمایی
0
0%
راهنمایی برای درمان شدن
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدفوع کودک از نوزادی تا یه سالگی سبز یا زرده 

بعد از اون رنگش قهوه ای 

چند وقتشه ؟

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دور تا دور گوششو از بیرون با کرم یواش ماساژ بده

دخترمنم بچه بود یسره اینجوری بود دستشو میکشید ب گوشش گریه میکرد دسشویشم ک کلا سبز ..ببخشیدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

😐😂برا منم ابیه ای خداکلا نوزادو سبزن خواهرمنم اینجوریه

بچه شاید پی پی بچه‌های شما مداد رنگی باشه ولی پسر من تا یک سالگی مدفوعش نرمال بود 

همون رنگ خود مدفوع بود سبز و اینام نبود 

😂😂