2777
2789
عنوان

چه خاکی به سرم بریزم

348 بازدید | 22 پست

باز تو خواب داره سرفه های وحشتناک میکنه بیدارش کردم دارو بخوره نخورد 

اسپری هم نمیزاره براش بزنم

دارم میمیرم از ناراحتی هر وقت اینجوری میشه میمیرم و زنده میشم 

۵ سالشه پسرم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا میمیری و زنده میشی؟

مگه چی میشه 

ادمیزاد مریض میشه دیگه جانم 

شما این استرسو به اون بچه هم انتقال میدی 

اسپری هم دلخواه نیست که نمیزنه مجبورش کن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب چرا میمیری و زنده میشی؟مگه چی میشه ادمیزاد مریض میشه دیگه جانم شما این استرسو به اون بچه هم انتقا ...

نمیدونم اصلا تحمل ندارم

آخه خوابه 

تو خواب شاید بترسه به زور بزنم

پسرت آلرژی نداره ؟ من یه دفعه همینجوری شدم تا یک ماه همش سرفه میکردم چه تو خواب چه موقع بیداری امونم بریده بود رفتم دکتر دو بسته قرص داد و یه امپول بعد یه مدت خوب شدم 

این سرفه ها اگه ادامه دار بشه اصلا خوب نیست 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
آره انگار.از دوشنبه گلو درد داشته.امشب سرفه های شدید شروع شده

همین الان یا یه مقدار روغن گلوی بچه رو اروم چرب کن و اگر گذاشت با یه روسری نخی اروم گلوشو ببند تا گرم بمونه تا صبح یه دونه سرفه هم نمیزنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پاشو ببرش دکتر اگه خروسک باشه با یه آمپول خوب میشه

همیشه اینجوری میشه آخه.دکترش میگه صبر کن دوره اش تموم بشه

یه بار یه دکتر دیگه دگزا نوشت براش بدتر شد

همین الان یا یه مقدار روغن گلوی بچه رو اروم چرب کن و اگر گذاشت با یه روسری نخی اروم گلوشو ببند تا گر ...

باشه عزیزم ممنون

نمیدونم اصلا تحمل ندارمآخه خوابه تو خواب شاید بترسه به زور بزنم

عزیز منم دو تا بچه دارم بزرگه ۵ سالشه حالتو درک میکنم 

منم یه زمانی همینطور بودم و جالبه پسرم خیلی زود به زودم مریض میشد مریضی های هجیب و سخت ویروس دست و پا و دهن تبخال و ...

بعد یه مدت رو خودم کار کردم که اینقد نگران مریض شدنش نباشم که بابا بچه مریض میشه باید مریض شه اصلا تا بدنش قویتر بشه هر مریضی دوره داره و میگذره خلاصه کم کم ریلکستر شدم 

شکر از اون به بعد بچه م دیر به دیرتر نریض شد واقعا 

به طرز عجیبی مریضی جذب ادم میشه ها 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیز منم دو تا بچه دارم بزرگه ۵ سالشه حالتو درک میکنم منم یه زمانی همینطور بودم و جالبه پسرم خیلی زو ...

ممنونم منم باید سعی کنم محکم تر باشم