2777
2789
ببین کلی داستان قانونی داره فرزند خواندگی یکی محدودیت سنی مثلا به خانم ۵۰ ساله بچه نوزاد نمیدن دختر۷ ...

اخه ۷ یا ۸ ساله نمیخواد 

بخاطر پول زیادی ک داره دوسداره نوزاد بیاره ک بعدا بچه متوجه نشه ک فرزند خونده اس 

یعنی با پول میتونه اینکارو کنه؟ 

قبلا میحواست بچه از نیازمند بخره ولی خب خیلی دردسر داشت میگم چون خانواده سر شناس و ثروت مندی هستند دنبال شر نیستند

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اخه ۷ یا ۸ ساله نمیخواد بخاطر پول زیادی ک داره دوسداره نوزاد بیاره ک بعدا بچه متوجه نشه ک فرزند خوند ...

اولین اصل فرزندخواندگی گفتن واقعیت هست که از ۳.۴ سالگی زمینه ش شروع باید بشه تا ۱۰.۱۱ سالگی کامل 

بخصوص توی شناسنامه ذکر میشه 

نوزاد نمیدن  به این خانم 

نوزاد دختر روی هوا میبرن 

کلی حتی سالها صف هست براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادر شما که احتمالا سنش بالای ۴۵ سال هست و بچه بزرگ داره نمیدن میگن دنبال پرستار و همدم هست تا بچ ...

منظورم مامانم تنها نیست ، مامان و بابام

نه مادرم 40 سالشه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
اولین اصل فرزندخواندگی گفتن واقعیت هست که از ۳.۴ سالگی زمینه ش شروع باید بشه تا ۱۰.۱۱ سالگی کامل بخص ...

واقعا ذکر میشه ؟ چقدر بد 

پس ایشون بهتره از راه های دیگه اقدام کنه 

چون سرشناس هست نمیخواد کودک متوجه فرزند خونده بودن بشه 

از راه اسپرم اهدایی میتونه اقدام کنه؟

واقعا ذکر میشه ؟ چقدر بد پس ایشون بهتره از راه های دیگه اقدام کنه چون سرشناس هست نمیخواد کودک متوجه ...

اسپرم اهدایی ،تخمک از ایشون میخواد . داره؟

میتونه جنین اهدایی استفاده کنه

بله د

ذکر میشه

اسپرم اهدایی ،تخمک از ایشون میخواد . داره؟میتونه جنین اهدایی استفاده کنهبله دذکر میشه

بله تخمک رو خیلی سال پیش فریز کرده 

به خانوم مجرد اسپرم اهدایی میدن داخل ایران؟ میدونم خارج از کشور میدن ولی داخل ایران رو نمی‌دونم 

جنین اهدایی چطور به مجرد میدن؟