گلاریسس مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 عنوان سیر تا پیاز فرزند خواندگی | مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 48 پست سوالی ابهامی چیزی دارید بپرسید جواب میدم 1404/03/09 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31807 خآنم مجرد اولویت آخر بهزیستی هست بخصوص سنش بالای ۴۰.۴۵ باشه میگن پرستار میخواد ولی میتونه اقدام کنه اخه این خانوم جز یکی از ثروت مند های مملکت هستن راحت میتونن برای بچه انواع امکانات فراهم کنن بازم تحت این شرایط بهشون بچه نمیدن؟ سن شون هم نزدیک ۵۰ ولی سالم و سرحال کلی خدمتکار داره داخل خونه به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
22khodaaaa عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2474 من برای یه خانوم مجرد ثروت مند میخواستم سوال کنم تحت چه شرایطی میتونه فرزند خونده بیاره؟ ایشون حامی حیوانات نیست ...به حیوانات زخمی کمک میکنه
جیگررررباباش عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 3692 خآنم مجرد اولویت آخر بهزیستی هست بخصوص سنش بالای ۴۰.۴۵ باشه میگن پرستار میخواد ولی میتونه اقدام کنه مادر من خیلی دوست داره یه بچه به سرپرستی بگیره راستش منم خیلی باهاش موافقم میشه شرایطش رو بگید چطوریه از لحاظ مالی مشکلی ندارن بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
elena00 عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 677 فقط سه فرزند بهت معرفی میکنن ؟از وقتی میری برای ثبت نام تا وقتی بچه بهت بدن چه قدر طول میکشه ؟شما تونستید با یچه ارتباط بگیرید؟
roza1376 عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 31807 ایشون حامی حیوانات نیست ...به حیوانات زخمی کمک میکنه نه حامی نیستند به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 اگه یه آقا دختر رو به عنوان فرزند قبول کنه بعد که بزرگ شد چجوری بهش محرم میشه به یه آقای مجرد فرزند خوانده نمیدن روشهای محرمیت به پدر خوانده زیاد هست مثل عقد موقت نوزاد دختر به پدر آقا و فسخش.... اونطوری به پدر خوانده و کل عمو خوانده ها و .... محرم میشه یا شیر دادن خواهر آقا .... البته اگر نوزاد باشه و شیر خواره
۰benjamin عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 2536 به یه آقای مجرد فرزند خوانده نمیدن روشهای محرمیت به پدر خوانده زیاد هست مثل عقد موقت نوزاد دختر به پ ... چه جالب ممنون✨️
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 راسته میگن اگه ملکی به نامت نباشه بچه نمیدن؟ خیر جزو امتیازهایی هست که میرسی به شرایط اولیه پذیرشاما ممکنه یه سری امتیازت بالا باشه یه سری کم
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 برای زوجی ک بچه دارن شرایط چ جوریه از سایت فرزند خواندگی درخواست میدی یا طرح میزبان که پست قبل تر توضیح دادم یا دائم که بعد درخواست بهزیستی منطقه رو پیدا کن تماس بگیر یا حضوری برو برای ادامه کارشرایط خاصی نداره اولیه ش رضایت هر دو نفر زوج هست
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3170 از سایت فرزند خواندگی درخواست میدی یا طرح میزبان که پست قبل تر توضیح دادم یا دائم که بعد درخواست بهز ... بالاتر گفتی باید جنسیت بچه های خودت باشه درسته.؟ آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 اگر یه دختر و یه پسر داشته باشه نمیشه؟ اونو نمیدونم بپرس از کارشناس بهزیستی میدونم بچه ت دختر باشه فرزندخواندگی دختر میدن و برعکس
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 اخه این خانوم جز یکی از ثروت مند های مملکت هستن راحت میتونن برای بچه انواع امکانات فراهم کنن بازم تح ... ببین کلی داستان قانونی داره فرزند خواندگی یکی محدودیت سنی مثلا به خانم ۵۰ ساله بچه نوزاد نمیدن دختر۷.۸ ساله میدن اونم گفتم اولویت آخره باز با پول همه کار میشه کرد.....
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19774 ببین کلی داستان قانونی داره فرزند خواندگی یکی محدودیت سنی مثلا به خانم ۵۰ ساله بچه نوزاد نمیدن دختر۷ ... دقیقا یکی از بستگان ما سنش بالای پنجاهه و یک دختر ده ساله گرفته همتا اسم خـودمه♥
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 مادر من خیلی دوست داره یه بچه به سرپرستی بگیره راستش منم خیلی باهاش موافقم میشه شرایطش رو بگید چطوری ... به مادر شما که احتمالا سنش بالای ۴۵ سال هست و بچه بزرگ داره نمیدن میگن دنبال پرستار و همدم هست تا بچه بخصوص بچه کم و داوطلب زیاده
گلاریسس مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8309 فقط سه فرزند بهت معرفی میکنن ؟از وقتی میری برای ثبت نام تا وقتی بچه بهت بدن چه قدر طول میکشه ؟شما تو ... سه بار میتونی بگی بچه پیشنهادی رو نمیخوای وگرنه حرف انتخاب نیست بستگی به کارشناس و منطقه ای داره که اقدام میکنی یکی ۶ ماهه به نتیجه میرسه یکی ۳ سال