2777
2789

سلام خانوما ازتون مشورت میخوام واقعا نمیدونم باید چکارکنم

من مستاجرم و صاحبخونه م یهو مبلغ کرایه رو برد بالا ماهم یه جاروپیداکردیم و قرارداد نوشتیم.

قرار بود پنجم تحویل بده که نداد.قرار شد دهم تحویل بده باز نشد چون کابینت سازش بدقولی کرد.حالافردا اماده میشه خونه ولی از طبقه بالانم داده.میگن معلوم نیس پایینو باید بکنیم یابالارو.طبقه بالایی میگه برید از پایین بکنید.پایین هم ماییم.متخصص هم اومدنگاه کرد گفت احتمالا ازبالاباید بکنیم ولی بازم قطعی نیس شاید پایینم احتیاج داشت بکنیم

صبرکنید بقیه ش بگم😔

بعدمیگن برای تعمیر خود پیمان کارباید

بیاد چون نوسازه و صفر وکلید نخورده س

اونم معلوم نیس کی بیاد دوهفته یادوماه حالاها حالاها مشخص نیست.

ازطرفی الان سربزنگاه صابخونه اومده میگه کرایه تو کم میکنم همینجا بشین نرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدمیگن برای تعمیر خود پیمان کاربایدبیاد چون نوسازه و صفر وکلید نخورده ساونم معلوم نیس کی بیاد دوهفت ...

خب اگه صاحبخونه قبلی کرایه اش منصفه 

قرار داد رو فسخ کن بشین

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بعدمیگن برای تعمیر خود پیمان کاربایدبیاد چون نوسازه و صفر وکلید نخورده ساونم معلوم نیس کی بیاد دوهفت ...

خب از فرصت استفاده کن قراردادت رو فسخ کن همین جا بشین اسباب کشی خیلی سخته

خب از فرصت استفاده کن قراردادت رو فسخ کن همین جا بشین اسباب کشی خیلی سخته

همه سختیاش کشیدم بسته بندی کردم

شستم هیچی نمونده

صبح قرار بودبریم

سه روزه دارم اونجاروتمیز میکنم😔

پول پیشی ک به صابخونه جذیددادیم چی میشه

من اون خونه نوسازو سه روزه دارم تمیز میکنم دستام پوسیدهاینجا همه چی رو جمع کردم حتی یه لیوان نزاشتم ...

فکر کن خونه تکونی کردی 

چیکار میشه کرد خیلی وقتا این مشکلات هس 

من تو ۳ ۴ روز مجبور شدم همه اثاثا رو بشورم جمع کنم به خدا از حجم کار شب تب و لرز کردم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
فسخ کنم پول پیشی که به اون جدیده دارم چی میشه؟کمیسیون به املاکی دادم چی میشه؟

بخاطر خرابی خونه و مشکل دار شدن خونه باید سفت سخت باشید بگید منصرف شدیم

و بنظرم همینجا بشین عزیز

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
فکر کن خونه تکونی کردی چیکار میشه کرد خیلی وقتا این مشکلات هس من تو ۳ ۴ روز مجبور شدم همه اثاثا رو ب ...

عید خونه تکونی کردم

به خاطر اثاث کشی از امتحانام موندم

یک کلمه نخوندم

حالاینطورشده😔