2777
2789

سلام به همه مامان خانوما ، چه علائمی دارین ؟ روز چند انتقالین ؟ لک دیدین یا نه ؟ من روز ۷ هستم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانومی چرا دلت گرفته؟خوبی؟ایشااااااالا هفته ی بعد میای میگی مامااان شدممممم😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 ...

سلام عزیزم هر وقت فکرتو میکنم میای بهم سر میزنی😍🥰 نمیدونم والله آثار تو خونه موندنه ، یا ناراحتی واس خودمه نمیدونم چمه ای کاش این چند روز تموم بشه تکلیفم با خودم مشخص بشه ببینم چند چندم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هر وقت فکرتو میکنم میای بهم سر میزنی😍🥰 نمیدونم والله آثار تو خونه موندنه ، یا ناراحتی و ...

قربووووونت عزیزم 

آره از خونه موندنه لامصب بدجور آدمو بهم میریزه 

درکت میکنم کاملا 

این چند روزم سرگرم کن خودتو یجوری تا بگذره ایشالا خیره

قربووووونت عزیزم آره از خونه موندنه لامصب بدجور آدمو بهم میریزه درکت میکنم کاملا این چند روزم سرگرم ...

زنده باشی خواهر🥰 آره انشالله زود زود بگذره با تتیجه خوش منتظرم بیای بگی رقیه بی بی چکم مثبت شده خدا از خزانه غیبش بهت بده😍 صحیح سلامتم بغل بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی خواهر🥰 آره انشالله زود زود بگذره با تتیجه خوش منتظرم بیای بگی رقیه بی بی چکم مثبت شده خدا ...

ممنون عزیزم سنن باهم ایشالا 

منم تو تایپکم هست جواب ازمایشم اومد مشکل انعقاد خون دارم یعنی خونم لخته میشه دکتر گفت باید آسپرین بخوری الان آسپرین میخورم دوماه بعد اجازه ی اقدام داده به محض تست مثبت هم باید آمپول آنوکساپارین شروع کنم...دکتر میگه مشکل خاصی نیست الان همه این قرص رو میخورن 

فقط خوشحالم که بالاخره مشخص شد مشکل چیه 

ادم وقتی میفهمه راحت تر میگذره و میدونه درمانش چیه 

دیگه سرگردون نمیشه 

خدا کمک هممون باشه 

ممنون عزیزم سنن باهم ایشالا منم تو تایپکم هست جواب ازمایشم اومد مشکل انعقاد خون دارم یعنی خونم لخته ...

انشالله🥰خب خدارو شکر که جوابش پیدا شد عزیزم ، با تمام وجود درک‌میکنم که چه حسی داری و چی میگی منم نمیدونستم که مسکل کجاست تو خود ای وی اف متوجه شدم که مشکل خودمم تخمکام ضعیفن یعنی اصلا تو حالت عادی باهم لقاح پیدا نمیکردن حالا من با قرص دارو ۲۵ تا تخمک داشتم که توی ۴ تاش پر بود اگر میخوایتم وایستم معلوم نبود اون ۴ تا کی به این زودی ها به اسمم میوفتاد ، انسالله خدا بهمون کمک کنه ، راستی به منم سری پیش قبل عید که میخوایت انتقال بده آسپرین داده بود ولی خب لغو شد اینسری نداد ولی هر سری آمپول آنوکساپارین میده الانم میزنم خودم میزنم اصلا کاری نداره ، راستی چند وقت بود که منتظری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم سنن باهم ایشالا منم تو تایپکم هست جواب ازمایشم اومد مشکل انعقاد خون دارم یعنی خونم لخته ...

راستی عکسی که تو پروفایلت گذاشتی چقدر آدمو هوایی میکنه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله🥰خب خدارو شکر که جوابش پیدا شد عزیزم ، با تمام وجود درک‌میکنم که چه حسی داری و چی میگی منم ن ...

تا یک سال که نمیشد از پارسال تیر به اینور میشه ولی دفع میشه نگو انعقاد خون داشتم باید آسپرین و آنوکسا استفاده کنم

عههه توام میزنی؟به شکم میزنی؟درد نداره؟🥲 

بازم خداروشکر علم پیشرفت کرده خدا یه سری دکترای باتجربه برو برامون حفظ بکنه 

ایشالا خیره 

توکل به خدا 

راستی عکسی که تو پروفایلت گذاشتی چقدر آدمو هوایی میکنه🥲

آرههههه خودمم خیلی دوسش دارم 

رفته بودیم شیراز جات خالی خیلی خوش گذشت 

اینجا باغ ارم بود 

این فقط یه تیکشه 

انقدر یعنی زیبا بوداااا آدم پاش نمیومد برگرده 

انشالله🥰خب خدارو شکر که جوابش پیدا شد عزیزم ، با تمام وجود درک‌میکنم که چه حسی داری و چی میگی منم ن ...

یعنی تقریبا سرجمع  بین یک سال و نیم تا دو ساله که منتظرم

پارسال خرداد عکس رنگی گرفتم از اون به بعد میگیره ولی نگو مشکل اصلی این بوده 

امیدوارم که اینبار دیگه حل بشه 

تو عکس رنگی لوله ی چپم یکم التهاب و چسبندگی داشت که با عکس رنگی حل شد از اونموقع براهمین میگیره 

یعنی قبل از اینکه تستت مثبت بشه آمپول آنوکسا میزنی؟

به نظرت منم باید موقع اقدام بزنم؟

یعنی قبل از اینکه تستت مثبت بشه آمپول آنوکسا میزنی؟به نظرت منم باید موقع اقدام بزنم؟

والله دکتر از ۲ هفته قبل تخمک کشی هم بهم داده بود فکر کنم همین امپول بود از روز دوم پریودی هم برا انتقال داد تا الان حالا تا ۴ یا ۵ ماهگی فکر کنم ادامه بده ، از دکتر بپرس ببین چی میگن الان به ما از قبلش داده دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو عکس رنگی لوله ی چپم یکم التهاب و چسبندگی داشت که با عکس رنگی حل شد از اونموقع براهمین میگیره

خوبه دیگه خیلی هم عالی دکترتو میخوای عوض کن یا برو از یکی دیگه هم بپرس ببین چی مبگه میتکنی شروع کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40