2777
2789

بخدا ک حالم از همه داره بهم میخوره حتی همجنس خودم سر کثافت کاریایی ک دخترای قبلی تو زندگیش کردن من دارم اذیت میشم ینی چی ک توام مث بقیه دخترا با صد نفری من تاحالا تو عمرم ی بارم حضوری رل نزدم ی بارم با ی پسر بیشتر از سلام حال احوال  صحبت نکردم نمیگم فقط دخترا پسرا هم بد تر باشن بهتر نیستن بابا چطوری 6 7 فابریک و 10 12 تا دوست هندل میکنین باعث شدین ادم ب همه کس و همه چیز شک داشته باشه تو این درگیری باز خوشبحال اونایی ک خانودشون اوپنمایندن حالا ما انقد دهن لق و ضایه داریم تو فامیل که ب هر خری میرسه باید توضیح بدیم تا دوتا زوج خوشگل هم میبینی ذوق میکنی میگی ایول دمشون گرم بعد دو روز خبر جداییشون میاد با این اوصاف از عالم و ادم بیزارم چرا من نمیتونم مث بقیه بی تفاوت باشم ببخشید زیاد شد واقعا حالم بده

خاک تو سر هردوجنس هول . 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

خانمهایی من دارم میبینم که مردای نه چندان جالب رو چنان تحویل میگیرن که میخان ذوق مرگ شن آرایش آنچنانی قهقهه  نمی دونم چرا ،همش میگم  شاید چیزی هست که من نمی‌دونم و چون این زیاده کسی که اهل این مسائل نیست باور نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمهایی من دارم میبینم که مردای نه چندان جالب رو چنان تحویل میگیرن که میخان ذوق مرگ شن آرایش آنچنان ...

همین پسرره ن قیافه درس داره ن هیکل بعد بخاطر اینکه چارتا دختر هول چاربار ازش تعریف کردن ادا درمیاره انگار کیه

همین پسرره ن قیافه درس داره ن هیکل بعد بخاطر اینکه چارتا دختر هول چاربار ازش تعریف کردن ادا درمیاره ...

همین شده روزگازمون ، شما میگی پسره قیافه نداره هیکل نداره اینا که من میگم یه پا ازاذلو اوباشن ولی چنان غش و ضعف میکنن براشون دخترا یا خانما انگار از بی مردی مردن