2777
2789
عنوان

عفونت دندون

41 بازدید | 5 پست

ارتودنسیم تازه طول درمانش تموم شده ۳یا۴ ماهه پشت دندونام سیم ثابت زده 

حالا این چند وقت اول دندون درد داشتم اونم دندون جلوییام بالا

مامانم خمیر مخصوص درست کرد داغ چند بار گذاشتم و چرک خشکن خوردم الان لب بالاییم  باد کرده قشنگ انگار هرچی عفونتو چرکه بالای لبم زیر دماغمه 

صورتمم تقریبا بی حس شده 

دیروز صبح رفتم دندونپزشکی همون اوایل درد عکسمو دید گفت اره اون عقبیا عصب رسیده پرسید کجاش درد میکنه گفتم جلوییا گفت آهان آره این جلوییاس سنشم جوون بود ترسیدم نزاشتم دس بزنه معلوم بود ناشیه 

حالا نمیدونم چه خاکی به سرم کنم 

نکنه فردا برم دکتر بگن باید بکشی؟

شما تاحالا اینجور شدین؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

قرص پنی سبلین وی ۵۰۰, میترونیدازول۲۵۰ ،روزی ۳ بار باهم بخور درمانش میکنه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
قرص پنی سبلین وی ۵۰۰, میترونیدازول۲۵۰ ،روزی ۳ بار باهم بخور درمانش میکنه

مرسی♥️

مترینادازول با آموکسی سیلین میندازم 

اولش درد داشت الان قرصارو که انداختم داره تازه معلوم میشه عفونت کردم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی♥️مترینادازول با آموکسی سیلین میندازم اولش درد داشت الان قرصارو که انداختم داره تازه معلوم میشه ...

پنی سیلین وی ۵۰۰بهتر از آموکسیه عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
پنی سیلین وی ۵۰۰بهتر از آموکسیه عزیزم

میگیرم میندازم مرسی♥️