2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودمم درگیر کنکورم ولی دیگ هرچی شد میرم ی شهر بزرگ حتی اگه رشته الکی اوردم ....ی لاین زیبایی انتخاب ...

من یسال بخاطر رشته ای که دوسش دارم پشت موندم اگه پارسال انتخاب میکردم می‌تونستم دانشگاه های دیگه برم 

ولی امسال اصلا نخوندم 

و می‌خوام بار دوم پشت بمونم و فقط تلاش کنم فقط یبار دیگه به خودم آخرین فرصتو میدم 

نمیتونم ازش دل بکنم

حتما قبل از هرکاری حتما عاقلانه تر فکر میکردم و مسیر درست رو برای زندگیم حتی انتخاب رشته ام یعنی مورد علاقه هام رو انتخاب میکردم[منطور برای رسیدن بهشون با همه میجنگیدم ای کاش الان منم ۲۰ سالم بود ولی با عقل الان میتونستم تصمیم بگیرم ولی حیف...] و نمیذاشتم بقیه روی انتخابام تاثیر بذارن حتی عزیز ترین کسم😔😔

ای کاش اونوقتا مثل الان میتونستم فکر و رفتار کنم از هیچ کس و هیچ چیز نمیترسیدم وبه همه ثابت میکردم من باید خودم مسیر زندگیم رو انتخاب کنم و ادامه بدم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

هیچوقت از علاقه هات دست نکش 

حتی اگه ابراز علاقه به فرد خاصی باشه

چون همیشه تا ابد این نگفتن ها ولت نمیکنه

حتی اگه جنگ بشه ولی بعدا هیچ وقت حسرت نمیخوری 

و ای کاش نمیگی.....

حتما قبل از هرکاری حتما عاقلانه تر فکر میکردم و مسیر درست رو برای زندگیم حتی انتخاب رشته ام یعنی مور ...

وااااای دقیقا با حرفات موافقم منم دقیقا تو همون جایگاهم و نباید بذارم رفتار و حرف های بقیه رو تصمیم اثر بذاره و به دنبال اهدافم برم 

عزیزم مسیر اینده برای شما درخشان خواهد بود هنوز دیر نشده 🦋

هیچوقت از علاقه هات دست نکش حتی اگه ابراز علاقه به فرد خاصی باشهچون همیشه تا ابد این نگفتن ها ولت نم ...

دقبقا این ای کااااش خیلی بده 

برای همین می‌خوام درست تصمیم بگیرم 

با حرفاتون موافقم مرسیییی 🤍✨

وااااای دقیقا با حرفات موافقم منم دقیقا تو همون جایگاهم و نباید بذارم رفتار و حرف های بقیه رو تصمیم ...

دیگه هیچ حس و حالی نمونده فقط میخوام از این به بعد تو آرامش زندگی کنم 

آدم از یه جایی به بعد وقتی به هیچکدوم از خواسته هاش نمیرسه دیگه نای تلاش کردن نداره اگه میخواست بشه تا حالا میشد

گاهی اوقات تلاش میکنی ولی شرایط باهات نیست

دوست دارم برای به دست آوردن بجنگم ولی خسته ام🥺

دقبقا این ای کااااش خیلی بده برای همین می‌خوام درست تصمیم بگیرم با حرفاتون موافقم مرسیییی 🤍✨

خواهش میکنم

امیدوارم هرگاه به گذشته برمیگردی بازم همین مسیری که اومدی رو انتخاب کنی که بهترینه....

دیگه هیچ حس و حالی نمونده فقط میخوام از این به بعد تو آرامش زندگی کنم آدم از یه جایی به بعد وقتی به ...

نه اصلا هیچ وقت ناامید نشو 

بدترین چیز به نظرم نرسیدن نیست تلاش نکردنه امید نداشتنه

شاید شما فقط دو قدم تا قله راهتون مونده پس لطفاً ادامه بدید

براتون آرزوی خوشبختی و شادی دارم 

ان شا الله همیشه تو اوج باشید و بدرخشید 🤍🦋💫