2777
2789
عنوان

اسم دوستم تو نفرات برتر ازمون قلم چیه میگفت ازمون نمیده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 68 پست
دوست اگر دوست واقعی باشه مشوق‌می‌شه نه مانع‌ دوست واقعی نبودن

بهت توصیه میکنم یه هیچ کس اعتماد نکن در هیچ زمینه ای

که این دوستمه فلانه

دیگه اینو کسی میگه که هیچکدوم از رفقای دبیرستانش براش نموندن

نه تنها دبیرستان بلکه ی دوستی داشتم که از ابتدایی رفیق بودیم حتی اونم از پشت خنجر زد بهم

امیدوارم بعد از اینکه تجربه کردی یاد حرفم نیوفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عوضیه اصلا باورم نمی‌شه باز چنین کاری کرده

درکت میکنم داقعا

سعی کن رابطتتو باهاش کمرنگ کنی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

صمیمی ترین دوستم وقتی میفهمید ترازم بالا میاد زنگ میزد تا سه ساعت باهام حرف میزد تا وقتمو بگیره و نز ...

وای‌ چقدر عوضی بودن 

من اخه بخدا همش خوب شو می‌خوام دبیرارو خوباشو بش معرفی می‌کردم کلا خیر و صلاح شو می‌خواستم

...

بهت توصیه میکنم یه هیچ کس اعتماد نکن در هیچ زمینه ایکه این دوستمه فلانهدیگه اینو کسی میگه که هیچکدوم ...

من احمقم‌ واقعا 

به یکی دیگه از دوستامم ولی اعتماد داشتم یه ضربه ای بم زدند هنوز عذاب می‌کشم 

اینم که از این

...

مگه میشه کارنامه ش هست واقعا خودشه خب آدم ناراحت میشه دیگه

متوجه هستم عزیزم ناراحتی شما از پنهون کاریه دوستت هست ولی خب چه میشه کرد ما که نمیتونیم بقیه رو تغییر بدیم باید رفتارخودمون رو تغییر بدیم تو هم دیگه مسائل خصوصیت رو نگو . منم یه دوست خیلی خوبی دارم ولی برای ارشد دائم میگفت هیچی نخوندم هیچی نمیخونم منم واقعا فکر میکردم که برای ارشد نباید بخونی ! جدی نمیگرفتم تهش رتبش ۱۵۰ شد خب مشخص بود که خیلی خونده ولی خب بهشم حق میدم شاید میترسیده بگه میخونم و قبول نشه خجالت زده بشه ولی خب منم ساده بازی درآوردم که فکر کردم اگه نخونی هم قبول میشی 

متوجه هستم عزیزم ناراحتی شما از پنهون کاریه دوستت هست ولی خب چه میشه کرد ما که نمیتونیم بقیه رو تغیی ...

اخه بحث اینه من برای همه دوستام جز خوبی چیزی نمی خوام ولی اونا همشون انگار دشمن منن

یکیشون ب بوترین شکل ممکن نارفیق کرد 

اینم قبلا از این حرکتا‌ زده بود من بخشیدمش‌ فکر کردم آدم شده باز داره اینکاررو می‌کنه بخداااا قلبم سنگینی می‌کنه اخه چرا...

...

اخه بحث اینه من برای همه دوستام جز خوبی چیزی نمی خوام ولی اونا همشون انگار دشمن مننیکیشون ب بوترین ش ...

پس کم کم ازش فاصله بگیر من خودم الان هیچ دوستی ندارم یعنی در حد سلام و علیک و یه پیام تبریک تو روز تولد اونم فقط پیام حتی حضوری هم نمیرم ببینمشون . چون منم واقعا تو رفاقت صدمو میزارم ولی خیلی نارفیقی دیدم یه مدت خیلی از مشکلات رندگیم پیش دوستم میگفتم اونم بعد یه مدت همه رو به روم آورد از اون موقع دیگه فاصله گرفتم و دیگه هم درد و دلی نمیکنم با دوست