2777
2789
عنوان

بیماری گال لعنتی

355 بازدید | 37 پست

من واقعا از خدا ناراحتم خودم حانله ام 36 هفته هستم تازه فهمیدم دکتر گفت پسر 4 سالم تو دستش دون بود گفت بیماری گال گرفته یک هفته مارم شده شستشو گریه اسپری پماد دارم خفه میشم از کریه چیکار کنن از صبح تا شب میشینم یه گوشه شدیدا افسرده شدم هیچ کس حرفمو نمی‌فهمه نه شوهرم نه مادرم اینا بچه رو تو خونه چقدر حبس کنن خسته شدم الان بچه دوم میخواد دنیا بیاد میترسم اونم بگیره اخه این چی بود پماد پرمترسن میزنم به دست پسرم خوب نمیشه دارم داغون میشم یعنی میشه خوب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه داری؟

من شوهرم گرفت من چه ام به خارش بدی افتادیم رفتیم دکتر سرم وامپول ی شامپو ی لوسیون دادبهمون خوب شدیم بچه ام با همون دکتر دارودادولی گفت تمام لباس تو بشور بریزیم توکیسه مشکی بزارید جلو افتاب تا عصر پهن کن بیرون جا رختی دیگه گفت فلفل ادویه تند نخورید پتو بشور روبالشی ها عوض کن کلا بصورت ما تو خونه آتیش راه انداختیم سوزندیم دست کسی نباید میفتاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من شوهرم گرفت من چه ام به خارش بدی افتادیم رفتیم دکتر سرم وامپول ی شامپو ی لوسیون دادبهمون خوب شدیم ...

شوهر من اصلا اهمیت نمیده خودمم حامله ام دارم از دستش دق میکنم 

چه دارو هایی و چجوری استفاده کردی ؟

لوسیون داد با ی شامپو والله دارم ولی میترسم به بچه آت میاره بری داروخونه بهت میدن دارو ولی تو لباس های به تو بشور ی دور پتو بالشت بنداز آفتاب رو لباشتی بنداز دور ی نو بزار براش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چند روز بریم تو آب گرم گوگردی

عزیزم از کسی میشندیم میگفت برادر کوچکش گرفته بوده، یه چند وقت مثلا بیشتر از دوهفته رفته بودند آب گرم گوگردی. انقدر موندن تا بچه خوب شد بعدش برگشتن. گوگردش هرچه بیشتر بهتر. مثل قوتورسویی. البته شما چون بارداری با دکترت مشورت کن.