دخترم دوسال وهفت ماهس کفره به خدا خیلی دوستش دارم اماخیلی تنهام خیلی اذیتم میکنه افسرده ام سر هرچیزی باهم بحث داریم بزور هفته ای یبار حموم میبرمش اونم نمیزاره شامپو بزنم سر غذا خوردن سر مهمونی رفتن خونه ای مدام جمع نمیشه ومدامن گریه میکنه اشتباه بزرگمم این بود از پوشک گرفتمش دیگه بدترم شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو اینستا بگرد برای این معضلش راهکار پیدا کن، بهش حق انتخاب بده، زیاد بهش نه نگو، لجبازترش نکن، مثلا بهش بگو خودت میخوای شامپو بزنی یا من بزنم، الان وقت حمام کردنه دوست داری کدوم عروسکت رو ببری حموم بشوری، تخم مرغ میخوری یا پنیر، ماکارونی میخوری یا قیمه
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…