2777
2789
عنوان

آقا هستم میتونم نی نی یار بشم

678 بازدید | 41 پست

سلام.

امکانش هست منم نی نی یار بشم؟ قول میدم کسی رو تعلیق نکنم ( حتی خربوریدان ، اوپرا، معدهعصبی، چرچیلم و ....). همینجا جلو جمع قول میدم اگرچه منو اذیت کردن برخی، ولی من هیشکیرو تعلیق نخواهم کرد.

البته این حربه اس واس اینکه منم دیگه تعلیق نشم. 

حالا یا تحقیقات گسترده ای رو شروع کنید ببینید منم میتونم نی نی یار بشم؟ لطفا راهنماییم کنید.

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اومدی نی نی یارم میخوای بشی😐

بعد انگار دست ماعه

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
چقد اقایحال بهم زنی هستی

همچنین شما خانم ....

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

داداش 

فضولیش به من نیومده ولی....

از این تاپیک ها درست نکن 

منکه دارم بحث های علمی و اقتصادی و حقوقی و پزشکی میکنم با کاربرا 

برام دیروز اخطار تعلیق زرد اومده بدون اینکه بدونم چی گفتم....تعلیق شدم یکروزه 

بعد تو میخوای نی نی یار بشی؟؟نی نی ها رو یاری کنی؟؟

برادرانه و دوستانه بهت میگم اینجا اگر چیزی از اقتصاد و پزشکی و ورزش و ...میدونی بمون و به اوناییکه کمک نیاز دارن کمک کن

اگر نه از این تاپیک ها نزن