2777
2789

من دندون های عقلم باید بکشم 

البته که ۳ تاش نهفته است و نیاز به جراحی داره یکیشم نصفه بیرونه باید جراحی بشه 

تو رو خدا بگید خیلی درد داره؟ من از استرس دلم یجوریه یه تجربه بد تو بچگی از دندون کشیدن دارم هنوز همراهمه 

صورتم سیاه میشه و ورم میکنه؟ فعلا هم میخوام یکیشو بکشم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه من دوتا جراحی کردمهیچی نمیشه نترس

واقعا؟ درد داشتی؟ چند روز طول کشید خوب بشه؟

اصلا درد اینا حس نکردی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط روزای اول ورم داره و نمیتونی خیلی حرف بزنی یا دهنتو باز کنی غذا بخوری باید سوپ و مایعات بخوری.

دکتر مسکن مینویسه و درد نداره. یه هفته ای خوب میشی.

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

من دو تا تو ی روز کشیدم . درد ندارع ولی بعدش یکم اذیت کننده بود خیلی چون دو تا بود...سیاه نمیشه صورتت 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

در عرض یه هفته بهتر میشی.

تو دو هفته بهبودی کامل

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
واقعا؟ درد داشتی؟ چند روز طول کشید خوب بشه؟اصلا درد اینا حس نکردی؟

نه آمپول بی حسی میزنه

بهش بگو برات بیشتر بی حسی بزنه اگه میترسی

اصلا درد نداره

بخیه میخوره بعدم میری بخیشو میکشی

اصلا نترس

بعدشم درد نداره

بنفشه🍃

نه ورم میکنه نه درد داره بی حسی هیچی هم نمیفهمی فقط دکتر درست حسابی برو بقیه ش حله

راست میگی؟ والا این دکتری که میرم گفت بیا خیلی راحته ولی گفت برای پایین عکس سه بعدی باید بگیری 

نه منم دقیقا همینقدر استرس داشتم اصلا سخت نبود اصلاااا البته بعدش تا چند روز ادم زیاد نمیتونست چیزیا ...

وای خداکنه همینجوری باشه بخدا تو خواب یهو یادم میاد انقد استرس دارم یه دکترم گفت ممکنه فک فلج بشه که این دکتر گفت اگه پایین رو عصب باشه باید بری جراح

نه فقط روزای اول ورم داره و نمیتونی خیلی حرف بزنی یا دهنتو باز کنی غذا بخوری باید سوپ و مایعات بخوری ...

وای خدا کنه همینجوری باشه 

ورم هم عیبی نداره سیاه نشه آخه بله برون برادرمه 

از طرفی تو امتحانای دانشگاه افتاده 

من دوتاشو جراحی کردم دوتاشو کشیدم اصن کبود نشدم خودمم دستیار دندونپزشکم کسایی که میان انجام میدن بعد ...

آمپول رو بگم برام می‌نویسه خودش؟ 

پایینا رو جراحی کردی عزیزم ؟ خوشبحالت من انقد میترسم که نگو