سلام دوستان با یه پسری ک ادعامیکرد عاشقه و قصدش ازدواجه رفتم بیرون.رفتاراشو بهتون میگم ببینید نرماله یا ن؟
اول ازهمه اینکه مدام زل میزد بهم یجوری از چشاش حس خوبی نمیگرفتم حس کردم هیزبازی میکنه.قبلشم تو چت گفته بود آشپزی بلدی بیا خونم(خونه داره از خودشه) و برام غذادرست کن منم گفتم نه خونه نمیام.تو دیدار اولمون هم گفت بریم خونمو نشونت بدم گفتم نه گفت باشه.وبعد که برگشتیم دو روز بعد تو چتا میگف دلت تنگ نشده بیا پیشم و گفتم باشه یروز خواهم آمد و روز بعد بهش گفتم من اوکی ام میام و اون گفت آره بیا خونه ام من دلم بغل میخواد و کنارهمآهنگ بخونیم و آشپزی کنیم.و منم گفتم نه خونه خط قرمزمه و نمیام.و اونم برداشت گفت اگر عاشق باشی حتاازخط قرمزاتم میگذری خلاصه گفتم نه و نمیام و اونم قبول کرد و دیگه اونروز ماهمو ندیدیم بعدش برداشته میگه تو بیرون دوست داری و من خونه دوست دارم برای عدالتم که شده یبارخونه یبار بیرون😑😑😑
و اینم بگم تو اینستا دیدم یه چندتاکلیپ بغل فرستاده و گفته خوشبحال اینا بهشون حسودیم میشه😑 و یکی از کلیپا هم بینشون بدون دختروپسر روتخت بودن و یه وضع ناجور(لخت نبودن زیاد ولی خب...)
خلاصه من یه تومار نوشتم ک این کارو دوس ندارم و گناهه و اصلانمیپذیرم.
حالا شما بگید ایشون چه آدمیه؟
من که فعلا بشدت دلسردش شدم و نمیتونم سریع بلاک کنم و کات کنم منتظرم که این شکارچیه صبور نقشه هاشو هی بگه آخر همشون به بن بست که خورد و من قبول نکردم اونوقت خودش دست کثیفشو رو کنه فقط میخوام تحقیرش کنم بعد برم بااون همه ادعای پوچش ک قصدم ازدواجه و من هی قبول نمیکردم و هی دنبالم بود تا قانع کنه منو😑😑😑