2777
2789

برادرم نزدیک ۱۶ ۱۷ سال ازدواج کرده بود و یه دختر داشت دیر بچه دار شدن بجه اش کوچیک بود با یه دختره نمیدونم چجوری اشنا میشه دختره دهه هشتادی عاشق و معشوق میشن تاپیک شو قبلا زدم اینجا زنش میفهمه ما میفهمیم همه فهمیدن دعوا شد بزن بزن شد کار به شکایت رسید اما این دختر خانم از زندگی برادرم نرفت که نرفت که نرفت که نرفتتتتتتتت عین کنهههههه چسبید بهش برادرم و زنش چقدر جنگ کردن مهریه شو داد ۱۴ سکه بود اما برادرم یه خونه داد به زنش از پول مهریه بیشتر ارزش خونه ۵ میلیارد الانم دارن جدا میشن بچه رو داداشم قرار نگهداره الان بهم زنگ زد گفت بیست خرداد عروسیمه میای؟ گفتم خجالت نمیکشی الان؟ گفت نه از چی خجالت بکشم جنایت کردم؟ گفتم من ولی خجالت میکشم جلو شوهرم جلو مردم عصبی شد طبق معمول دااااد زد خو نیاااا قطع کرد خالم بد خیلی بد من عین روز برام روشنه عاقبت بخیر نمیشه برادرم اون دختره سر سوزن برادرمو دوست نداره تا قرون آخر مالش و بالا میکشه بعدم میره از زندگیش فقط شرمندگیش واسه ما موند😔😔😔 (پدر مادرم فوت شدن و بخاطر این مسئله برادرم خیلی جسور و گستاخ تر شده انگار ترس نداره چیزی براش مهم نیست از قبل فوت مادرم با اون دختره رفیق بود)

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان و خانومایی که طرفدار مهریه کم هستند مهریه کم همچین طبعاتی به جا میذاره

چه ربطی به مهریه کم داشت ؟تو اون تاپیک طرق گفت برادرم از نظر مالی عالیه تازه یه خونه داده جا مهریه یعنی داشته هر چقدر بود مهریه میداد دیگه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دوستان و خانومایی که طرفدار مهریه کم هستند مهریه کم همچین طبعاتی به جا میذاره

چ ربطی ب مهریه داره؟

الان مهریه ش بالا بود، قسط بندی میشد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

در مملکتی که در قانونش زن اجازه خروج از کشور

حق تحصیل 

حق اشتغال

حق شهر انتخابی برای زندگی

حق حضانت فرزند

حق طلاق

و خیلی حق های دیگه ازش گرفته میشه

مهریههه تنها ضامن شما هست

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خب توکه الان کل محتوای همون تامیک روگفتینکته ش چیه

پآیین نوشته دیکه مهریه کم😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یک خونه پنج میلیارد مهریه کم محسوب میشه ؟!  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

این همه تو زندگی اذیت شو آخرش ی دختر دهه هشتادی همه چی میشه

هی روزگار 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙