2777
2789

رشتم دندونه و من واقعااااا وقت ندارم حتی کامل بخوابم ولی مجبورم فشرده به همه چی برسم

طراح لباس دست کم از هر طرح بخواد یه تومن بگیره ، و بتونه هفته ای ۱۵۰ طرح بزنه میتونه ۱۵۰ تومن در بیاره

اینم بگم من مامانم خیاطه و میتونم با همکاراش و مزون های شهر قرار داد داشته باشم ، چطوره؟؟

یا تایم نزارم براش و روی پروژه های بیشتر کار کنم (برنامه نویسی)

طراحی لباس خودش یه دنیای دیگه ست. یه عالمه زمان و هزینه میخواد. 

دندون پزشکی ام همینطور. 

برای علاقه و دل خودت برو ولی برای کسب درامد نه،  ادمیزاد باید رو یک مهارتی تخصص داشته باشه و کار کنه. اینجوری موفق ترهـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طراحی لباس فکر آزاد میخواد 

دانشجوی پزشکی زمان برای خواب کم میاره چطور میخواد به هنر فکر کنه 

اونطوری هم که میگید ۱۵۰طرح در هفته امکان پذیر نیست

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
در این تاپیک یک کمالگرای خیالپرداز رو مشاهده میکنیدکه ایلان ماسک نظافتچیش هم نمیشه

متاسفانه نسل الان فقط به فکر پول هستن و هدف شون شده پول.  نه خدمت و درمان و کمک به همنوع. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیاطی زمان میبره تا حرفه ای بشی

از طرفی هم به نظرم بیشتر رو دندان تمرکز کن مثلا بیشتر از کلاسای دانشگاه به عنوان دستیار دندانپزشک هم برو یکی دو سال سرکار تا کار عملیت تقویت بشه

البت برای کسب درآمد میتونی مشاور بشی یا درسی ک خیلی توش ماهری رو تدریس ‌کنی