2777
2789
عنوان

تاپیک های بانو آرتمیس

103 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز

کسانی ک تاپیک هایی بانو آرتمیس رو خوندن آیا تغییراتی در رفتار و اعمال تون دادید؟ تونستید تغییر کنید؟

من آدم خونگرم و اجتماعی هستم عاشق مردم و معاشرت کردن.  و خندیدن و شوخی کردن هستم 

۱۸ ساله ازدواج کردم و چند سالی میشه بخاطر بد رفتاری ها و سوتفاهم هایی ک از طرف خانواده شوهرم دیدم و تروما ها و دردهایی ک بهم وارد شد تصمیم گرفتم باهاشون سنگین و متین رفتار کنم تا آسیب کمتری ببینم 

اما چرا نمیتونم خودمو براشون بگیرم؟؟ چکار کنم؟؟ نمیخوام تعریف و خود ستایی کنم، اما از لحاظ سطح تحصیلات سطح مالی فرهنگی صد هیچ از همشون جلو ترم به لطف خدا و رحمت او، اما همش میگم میخندم باهاشون جو میگیرتشون بعد رو شون بهم باز،میشه چیزایی ک نباید میگن 

کلا چکار کنم راستش دارم استاد دانشگاه میشم میخوام سنگین رنگبن باشم اما با دانشجوهامم هم میگم می‌خندم رو میدم زیاد

خدایا یکو بفرست بمن یاد بده خودمو بگیرم نگم‌نخندم سطح ام رو حفظ کنم خانووم باشم

الهی هر کی بهم کمک گرد عاقبت بخیر باشه 😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم همین بودم دیدم نمیتونم خودمو تعقیر بدم ازشون فاصله گرفتم البته اونا بیشتر از یه جوگیر شدن ا ...

منم چون خودمو نمیتونم کنترل کنم فاصله میگیرم دیر ب دیر همو می‌بینیم اما انقدر میگم‌میخندم شوخی میکنم سطح ام میاد پایین بعد روشون بهم یاز میشه یه چیزایی میگن ک نباید بگن

منم چون خودمو نمیتونم کنترل کنم فاصله میگیرم دیر ب دیر همو می‌بینیم اما انقدر میگم‌میخندم شوخی میکنم ...

خب باید رو خودتون کار کنید دیگه اصلا با اقوام همسر بگو بخندم مگه داریم والا که همش اذیت میکنن به خدا

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خودت باش همونطور که دوست داریخندیدن و گفتگو ویژگی خوبیه و خانومانه هم هست!

منم همین عقیده رو داشتم اما طلق تجربه فهمیدن کنار یک سری آدم ک امن نیستن وقتی خودت باشی ضربه میخوری باید ساکت و خانوم باشی سنگین باشی تا نورد آزار واقع نشی

من دایره دوستان زیادی دارم باهاشون میگیم میخندیم هیچکی ناراحت نمیشه اما همون شوخی اگر با خواهر شوهر مادر شوهر جاری کنی بد برداشت میکنن 

بانو آرتمیس میگفت سنگین باشین با خانوداه شوهرتون اونا دوستتون نیستن باهاشون مثل دوست رفتار نکنید 

آخه چجوری میگه میشه آنقدر آدم خودشو کنترل کنه؟؟؟

خب باید رو خودتون کار کنید دیگه اصلا با اقوام همسر بگو بخندم مگه داریم والا که همش اذیت میکنن به خدا

آره والا من یادم میره وقتی میبینمشون دهنم باز،میشه ب شوخی و محبت و قربون صدقه 

از ته دلم واقعا همه رو دوست دارم عاشق آدمام اما هر کسی ظرفیت شو نداره متاسفانه

آره والا من یادم میره وقتی میبینمشون دهنم باز،میشه ب شوخی و محبت و قربون صدقه از ته دلم واقعا همه رو ...

منم قلب مهربونی دارم به خدا که گفته ی خودم نیست اطرافیانم میگن زنداداشام میگن تو خیلی دلسوزی اما خانواده ی همسرم کارایی باهام کردن که بخوامم بخندم اصلا میبینمشون کلا قفل میکنم دست خودم نیست تمام بدیهاشون یکی یکی میاد جلو چشم

بشین با خودت خلوت کن حد و حدود خودت رو مشخص کن برای هر شخصی فرق میکنهمنم میگم میخندم ولی حد دارم نا ...

باخودم میگم میبنمشون سلام احوال پرسی لبخند و تمام اما باز شروع میکنم به حرف زدن و شوخی کردن😏🙂‍↕️

بهم بگو چجوری روی خودم کار کنم؟؟

چی بگم گلم با توجه به اخلاقیات خانواده ی همسرت باید جلو بری من که نمیدونم چکارایی کردن میکنند و چه جور ادمهایی هستن اما حقیقتا خودم با فاصله گرفتن ازشون بهشون نشون دادم سطح من بالاتر از اینکه بخوام وارد بازی خاله زنکی شماهابشم وتمام حالا میخوان هر جوری قضاوتم کنند بکنند و پشت سرم بحرفند