2777
2789
عنوان

پسری که قبلا خیانت دیده

259 بازدید | 35 پست

بچه ها شما حاضرید باپسری ازدواج کنید که  دختریو عاشقانه و جنون وار دوس داشته قبلا در حدی که کسی میرفت خواستگاریش باهاش دعوا میکرد اما دختره بهش خیانت کرده و اینم قسم خورده هیچوقت دیگ بهش فکر نکنه و ده سالی هست که از این ماجرا گذشته

الان دختره بعد اون ماجرا مجرد مونده تا حالا

بماند فامیل نزدیکن... پدر دختره پسر عموی این پسری میشه که گفتم 

حالا بیاد بگه شما رو دوست داره به نظرتون ریسک نیست قبول کرد؟ اگه بهش هنوز فک کنه چی؟

پسره فوق العاده خوشچهره هست ...اجتماعی و سرزبون داره...و شغل و ایناش هم اوکیه 

کار خدا هم عجیبه ...من وقتی دوران راهنمایی بودم از فامیلا شنیدم عاشق یه دختریه و همیشه میدیدم چطوری نگا دختره می‌کنه تو مراسما(من بچه بودم اون ده سال ازم بزرگتره) همیشه هم مسخرش میکردم میگفتم چقد عاشق پیشه هست

حالا طرف اومده میگه منو دوس داره.....اگه اون زمان که اون پسرو دیدم همچین چیزی بهم میگفتن عمرا باور میکردم

منم دلم لرزیده دروغ چرا...اما این موضوع آزارم میده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا حذف و فاصله بگیر از این انتخاب تون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

برا پسرا عشق تمام شده تمام شده است ، بعدش میشه بی‌خیالی یا تنفر ، مشکلی پیش نمیاد حالا که تو دوستش داری اونم دوستت داره ، بعدشم قیافه رو زیاد ملاک نگیر اخلاق اجتماعی و فردیش خیلی خیلی مهمترین مخصوصا خانواده و مادرش

ببین ی چی بهت میگم کسی ک خیانت میبینه تا ابد شکاک میشه و خب حقم داره چون آسیب دیده خیلی باید مراقب رفتارت باشی ک شک نکنه چون من خیانت دیدم خودم دیگه ب هیچ مردی اعتماد نمیکنم تا اخر عمرم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
کی این قضیه خیانت و اینا رو بهت گفته؟دقیقا چقدر بعد آشنایی؟

من قضیه خیانت دیدنشو ۶ سال پیش شنیدم از دوست صمیمیم که میشه فامیل نزدیک این پسره...

کامل با جزئیات برام تعریف کرد ...میگفت رفته یه جای مقدس هم قسم خورده هیچوقت سمتش نمیره...و راستم گفته نرفت دیگ سمتش

اما این آزارم میده دختره مجرده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

من خودم شرایط مشابه این بودم و حرف اون اقارو قبول کردم زنش شدم الان ۶ سال میگذره و خیلیم راضیم و اگر هزار بارم برگردم عقب بازم همین کار میکنم 

همسر من زن سابقش که  خیلی هم دوسش داشته و با عاشق پیشه گی ازدواج کرده بودن و بهش خیانت کرد منم شوهر سابقم بهم خیانت کرد این شد که دوتا بدبخت خوردیم بهم شدیم خوشبخت