2777
2789
عنوان

چالش کتاب خوانی

68 بازدید | 8 پست

سلام، آدینه بخیر. 

امروز قصد دارم دور هم جمع شیم و چندتا کتاب به هم معرفی کنیم. 

توی هر ژانر و موضوعی ک کتاب خوندین بگید ک بقیه هم به دلخواه بخونن. 

مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جین ایر ، بلندی های بادگیر ، سه جلدی امیلی از ال ام مونتگمری ، باخانمان ، بخش دی، و انگاه هیچکس نماند، دو جلدی هردو در نهایت میمیرند، سه جلدی پارسیان و من ، سه جلدی سورنا ، اتوسا دختر کوروش بزرگ ، پنج جلدی پتش خوآرگر ، بادام، سه دختر حوا ، جزیره درختان گمشده ، بامداد خمار ، یک جور خوشبختی ، چهار جلد هیچکسان ، من کلی کتاب خوندم از همون بچگیم از کتابای ده برگی عکس دار میگرفتم برام میخوندن تا چهارم به بعد که رمانای ترسناک برنامه عاشقانه ۲ رو تقریبا همه شو خونده بودم و تا الان که ۱۳۱ تا کتاب تو کتابخونم دارم و اینا رو از همه بیشتر دوست داشتم

موقع تابستون که میرفتم ۱۲هم یعنی پریسال جای کنکور خوندن میرفتم کتابخونه ده تا کتاب میاوردم تا زمان تحویل میخونم و باز دوباره پس میدادم جدید میگرفتم بهترین تابستونی بود که تو خاطرم دارم

جین ایر ، بلندی های بادگیر ، سه جلدی امیلی از ال ام مونتگمری ، باخانمان ، بخش دی، و انگاه هیچکس نمان ...

😍😍

چقدر خوشحالم ک نظرتونو دادین

منم از بچگی عاشق کتاب و مجله بودم و تا تمومش نمیکردم آروم نمیشد. 

منم تموم رمانهای بانک رمان رو خونده بودم😅 یادش بخیر😅

بازم تشکر میکنم بابت نظرتون🙏🏻