2777
2789

اره میشه افزایش داد

از چت جی بی تی بپرس راه های خوبی میگه، هی بگو بیشتر بگه که راه های بیشتری ارائه بده و انجام بدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راه دستیابی بهش رو میگید؟

یکیش اینکه رو عزت نفس کار کنید بعد سعی کنید معاشرت و ارتباطاتتون  رو بیشتر کنید  اگه بتونید این کلاس های فن بیان هم شرکت کنید عالیه 

پسر من ۷ سالشه یه کم گوشه گیر بود فرستادمش  ،خیلی بهتر شده ....

یعنی زیاد قابل تغییر نیست؟

دوستان که میگن هست ولی من نتونستم مگر با مطالعه زیاد در همه امور و بالا بردن اطلاعات عمومی و قدرت تحلیل بیشتر ،

ولی خودم‌ که دنبال این چیزا بودم دیدم یه بچه ده ساله بدون تحقیق و آموزش از یه زن سی و پنج ساله بیشتر میفهمه و قدرت تحلیل داره ، دلیلشم اینه که بیشتر برون گرا هستن و تو ژنش داره و توی محیط خانواده دیده که چی گفته شده و باید چه برخوردی داشته باشه 

هوش هيجاني و عاقل بودن توي زنتيك ادماس ولي با تلاش زياد هم ميتوني بهش برسي.

توي جامعه باش . و به ادما توجه كن . به رفتارهاشون توي موقعيت هاي مختلف . به سياست هاي رفتاريشو ن .

من متاسفانه از لحاظ زنتيكي به خانواده مادريم رفتن كه فاقد هوش هيجاني بودن و توي سن بالا هم همجنان كارايي از روي بي عقلي و ساده لوحي انجام ميدن . اما نسبت به اون ها خييييييييلي بهترم . جون جهار ساله توي محيط سازماني كار ميكنم . هر روز با ادما ارتباط ميكيرم . 

برام كار سختيه جون شبيهشون نيسام . بارها مسخره شدم  اما بيشرفت خوبي كردم 

🐈🐈‍⬛