2777
2789
عنوان

شوهر سرد و بی تفاوت من

4376 بازدید | 197 پست

یک هفته بود بهش گفته بودم میخوام اونم چندبار هی نیومد هی ظهز میخوابید شب مبرفت دو ساعت قلیون میکشید ولی نمیومد سمت من دیشب دیگ بهش گلایه کردم ولی گفت من برای شب جمعه برنامه داشتم میخوایتم شب جمعه باهم باشیم بازم ناراحت بودم ولی خب ...

تا ابنکه رفتم دستشویی و دیدم پریود شدم (من مجبورا قرص اورژانسی خورده بودم و بخاطر همین پریودیم بهم ریخته بود)

از دیشب تالا جهنمی درست کردم واسه خودم و خودش 

ولی حالم خیلی بده خوب نمیشم لجم گرفته اعصابم خورده 

ما سر این مسئله بارهای بار دعوا داشتیم 

شوهر من اگ صدسالم رابطه نداشته باشه ککشم نمیگزه ولی من نه من واقعا اذیت میشم چون همیشه همینطورب بودم اصلا ب همین دلیل ازدواج کردم و حالا همبن موضوع هم مثل دوران مجردبم شده دغدغه ام 

امروزم جایی دعوتیم نمیتونم خیلی باهاش بد باشم لج میکنه نمباد ولی کل ابن هفته پیش رو میشم عین دیوار بی تفاوت ،دلم گرفته بود گفتم یکمی درددل کنم باهاتون شاید سبک شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی در این حد برات مهمه پس چرا من اینجوری نیستم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

رفتم چنتا از تاپیکای قبلیتو دیدم چقدر وضعیت شوهرت مثل شوهره منه😔با این تفاوت ک من بعد زایمان اصلا بهم نریختم حتی میتونم بگم بعد چند سال بهترم شدم نسبت ب قبل بارداری ولی قصه ی سیب سرخ و ....😔

وای چقدر مثل شوهر من اینجاست😐

راستش منم یه سال اول ازدواجمون نزدیک پریودم چون بیشتر میخواستم و اون متوجه نمیشد همه چی رو بهونه میکردم دعوامون میشد ینی هر ماه دعوا داشتیم علت اصلیشم همین بود 

بهشم که میگفتم یه هفته درست میشد بعد دوباره مثل قبل میشو

الان یه چند وقتیه کلا ولش کردم طرفش نمیرم خودم یه جوری مشکلمو حل میکنم ولی دیگه اعصابمو براش خورد نمیکنم اونم بیشتر از قبل میاد طرفم نمیدونم تا کی جواب بده البته

وای چقدر مثل شوهر من اینجاست😐راستش منم یه سال اول ازدواجمون نزدیک پریودم چون بیشتر میخواستم و اون م ...

مال منم همینه متاسفانه وقتی گلایه میکنی تا ی مدت خوبه دوباره بد میشه 

منم گرم مزاجم عصبی میشم 

از قضا زودم بچه دار شدم ک اینم خودش بی تاثیر نبود تو رلبطمون 

من از گناه فرار کردم ب ازدواج میترسم دوباره ب گناه بیفتم...

میگه خستم سرد مزاج نیستم ولی مگ میشه مردا نیازشون تا این حد با خستگی سرکوب شه؟

چقدر ما عین همیم بعد ده روز میخواستم من رفتم سردیس دیدم پریود شدم دلم میخاد خفش کنم شوهرمو دیشب دعوا کردم گفتم تو مرد نیسای من از این ب بعد خود ارضایی میکنم تو هم گمشو از زندگیم آخه من موندم ما ب این خوبی و تمیزی و.... چ مرگتونه مگه خیلی عرضه میخاد؟