2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه زن سی وخورده ساله بابچه بددن امکانات  نمیتونه برنامه خاصی داشته باشه نکه بدون برنامه باشه ادم تازندس باید امید داشته باشه تلاش کنه ومشغول باشه

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
یه زن سی وخورده ساله بابچه بددن امکانات نمیتونه برنامه خاصی داشته باشه نکه بدون برنامه باشه ادم تاز ...

من ک موردی نمی بینم

خواهرم هم کلاسیش تو ارشد یه آقای ۵۰ ساله بودن بسیار فعال و خیلیم معدلشون خوب شد 

و چقدر هم بقیه بهشون احترام گذاشتن

یا مامان دوستم 

با ی دختر ۱۳ ساله و ی بچه کوچیک رفت زبان خوند واسه دانشگاه و الان معلم شده بعد ۴ ۵ سال

اگه آدم بخواد میشه میدونم شما هم بخواین میتونین

من ک موردی نمی بینمخواهرم هم کلاسیش تو ارشد یه آقای ۵۰ ساله بودن بسیار فعال و خیلیم معدلشون خوب شد و ...

شهر کوچیک درسم زیاد نخوندم کاردانی هستم شرایط مالی درس خوندنو ندارم وگرنه به سن زیاد ربط نداره

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
آها پدرتون شرکت دارن؟خیلی سخته واقعا...

بله دارن کچلم کردن 

دیگه فکر کنم تا سال آینده موهام کاملا بریزه سهام دار میگه باید پول بذاریم من میگم نه پدرم میگه هرچی دخترم بگه از اونور همه حمله میکنن رو من الان چیشد حمله کردین چیشد حیف نمیتونم شخصیتم بیارم پایین وگرنه یه کتکی بهشون میزدم تا عمر دادن منو میبینن سیخ وایسن

مهندس