اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود
عزیزم رفتم تو این سایت از بین دوره ها هیچکدوم برای بارداری و زيبايي جنین نبود،
میشه لطفا لبنکش رو بفرستین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ژنتیک شاید مثلا شصت درصد تاثیر بژاره ولی تغذیه خیلی مهم. همه مغز و اجیل های خام خوبه چون روغن خوب دا ...
عزیزم خیلی ممنون از راهنماییت
استفاده کردم
عزیزم من ی تاپیک پربازدید دیدم تو سایت یکی دو سال پیش یکی نوشته بود تو بارداریش هرروز ی کاسه زیتون میخورده بچش بور شده بوده گفته بود به خواهرشم گفته بوده اونم بچش بور شده بوده
عزیزم رفتم تو این سایت از بین دوره ها هیچکدوم برای بارداری و زيبايي جنین نبود،میشه لطفا لبنکش رو بفر ...
برو قسمت دوره های رایگان اونجا هست اگرهم نبود به من توایتا پیام بده بفرستم برات.
@@Yalsaratelhosain
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)
عزیزم من ی تاپیک پربازدید دیدم تو سایت یکی دو سال پیش یکی نوشته بود تو بارداریش هرروز ی کاسه زیتون م ...
چقدر خوب خدا خیرت بده بانو ممنونم
من انقدر دوست دارم با خانومهای دیگه ک مثل من باردارن حرف بزنم
حس خوبیه
استارتر جان عنوان این تاپیک و نام استارترش رو تو گوگل سرچ کنید ( متاسفانه نمیشه لینک بذازم، تاپیکشم قفله نمیتونستم اونجا تگتون کنم، پس خودتون باید تاپیک رو پیدا کنید، به همون روشی که بالا گفتم )
اینه👇
خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند امام موسی کاظم(علیهالسلام)