2777
2789
عنوان

خانومایی که بچهای خوشگل و سفید دارن خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 133 پست
از من سفید تره

تجربه خودمو میگم من گندمیم همسرم سبزه پسرم خیلیییییی سفید 

روزی یه دونه الی دوتا پرتقال شیرین بخور 

شیر و دوغ و ماست من ویارم بود می‌خوردم خیلی

بادمجون و جیگر نخور 

کاهوام خیلی بخور 

مغزیجات بخور توت خشک و بادوم و پسته و..

سس و سوسیس چیپس و پفک و مواد کارخونه ای نوشابه اصلا نخور 

دوقلون برا همین میگم تاثیر نداره خوراکی وگرنه جفتشون بور میشدن

ای خدا دوقلو خیلی دکست دارم

خدا حعظ کنه برات

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلون برا همین میگم تاثیر نداره خوراکی وگرنه جفتشون بور میشدن

دوقلو شدن راهکار داره؟

با علم ب اینکه ما در ژنمون دوقلو دادیم

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

انشاللهممنون از دعای خیرت اما عزیزم سفید پوست بودن منافاتی با سالم و صالح بودن نداره!

چه فرقی میکنه...رنگ پوست بچه چی باشه.......

من سفید....سفید...سفیدم.....بقرآن قسم عین واقعیت......تاج گذاشتن رو سر مادر من......تو زندگیم که شانس نیاوردم...گیر یک خانواده ی نفهم افتادم..گیر یک شوهر نفهم افتادم.....خوب سفید پوست بودن چه فایده داره.....

بگو شانسش سفید باشه.......

ای خدا دوقلو خیلی دکست دارمخدا حعظ کنه برات

سخته بخدا مرسی همچنین نی نی تورو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تجربه خودمو میگم من گندمیم همسرم سبزه پسرم خیلیییییی سفید روزی یه دونه الی دوتا پرتقال شیرین بخور شی ...

خیلی ممنون 

استفاده کردم متشکر

دوقلو شدن راهکار داره؟با علم ب اینکه ما در ژنمون دوقلو دادیم

من ای وی اف کردم ولی قرصهای که دکترا میدن مث لتروزول و..باعث دوقلویی میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه فرقی میکنه...رنگ پوست بچه چی باشه.......من سفید....سفید...سفیدم.....بقرآن قسم عین واقعیت......تاج ...

خدا ب شما و خانوادت خیر عطا کنه. عزیزم 

من ای وی اف کردم ولی قرصهای که دکترا میدن مث لتروزول و..باعث دوقلویی میشه

اب وی اف سخته؟

اب وی اف سخته؟

اره خیییلی هم هزینش هم داروهای هورمونی آدمو داغون میکنه

اره خیییلی هم هزینش هم داروهای هورمونی آدمو داغون میکنه

خدا به خودتون و خانوادتون همیشه سلامتی بده عزیزم

بعد ای وی اف باید خیلی مراقبت کنی؟

موافقم ولی خب مامانم میگفت پوستم هلویی بوده خود دکترش گفته به خاطر رژیم غذایی خوب بوده تا حدی تاثیر ...

پوستت فقط بخاطر مصرف شیر دوران حاملگی مادرت سفید و هلویی بوده؟

ممنونم عزیزماین دوره رو از کجا تهیه کنم؟

سایت ریحانه سنتر

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

چرا مهمه

چون چه بخوایم و چه نخوایم در کل دنیا

پوست سفید معیار زیبایی هست

و واقعا هم مهمه

من خودم سبزه م و متاسفانه خیلی جاها اذیت شدم

و همچنین در انتخاب رنگ لباس حسرت پوشیدن خیلی رنگ ها ب دلم مونده چون تضاد بدی ایجاد میکنه و اکثرا مجبورم رنگ تیره بپوشم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_