همش تاپیکاهای مزخرف تو پربازدیدن. دوستای گل زیر20سال خیلی جاهای مناسب تر برا گپ و بازی و تجربه حس شیشه. ای کاش نی نی یارها رو انتخاب موارد پربازدید دقت کنه. این سایت طراحی شده برای مشکلات و مسائل زنانشویی و باراداری نه حس شیشم نه ایجاد گپ و بازی و مسائل ادعیه و ختم صلوات مگه حوزه است اخه. مدیر سایتم فقط و فقط به فکر تبلیغه نه پیشرفت سایت. یه نی نی سایت برا ما بود که به... کشوندن
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
هزار تا موضوع تاپیک هست و شما میتونین در مورد مشکل زناشویی خودت تاپیک بزنی !اینجا فقط برای زناشویی نیست برای مشکلات زندگی یا مشورت یا خیلی چیزای دیگس!!!همون سال ۹۰ هم سرچ بزنی ادعیه و در مورد سفر و ...مینوشتن و فقط درمورد بارداری و زناشویی نبوده!!حرفت منطق نداره
الان یکی عین خودت چرا تو نی نی سایتی دنبال چی هستی خجالت نمیکشی؟ مشکلی داری برو ددی سایت
10. نی نی سایت هیچ محدودیتی برای عضویت خانم ها و آقایون نداره و همه فارغ از جنسیت می تونن از نی نی سایت استفاده کنن، البته که ماهیت سایت و موضوعات اون مربوط به خانم ها است و حق تقدم رو به خانم ها داده و هر چیزی که باعث ایجاد مزاحمت، عدم احساس آرامش در بیان و یا ... برای خانمها بشه مزاحمت محسوب می شه و نی نی سایت اصلا جای کاربر مزاحم نیست.
هزار تا موضوع تاپیک هست و شما میتونین در مورد مشکل زناشویی خودت تاپیک بزنی !اینجا فقط برای زناشویی ن ...
منم گفتم مشکلات زندگی مسائل زناشویی یا اموزشی چیزی
در مورد جو بله قبول دارم پر بچه های زیر سن درست و حسابی اینجاست ولی در مورد موضوعات نه
چرا موضوعات نه. خیلی از کاربرا بودن که با همفکری با بقیه تونستن راه و روششونو تغییر بدن و کمکی بگیرن. که تاپیکشون گم میشه بین اینهمه حس شیش و دورهمی و ختم ها
منم گفتم مشکلات زندگی مسائل زناشویی یا اموزشی چیزی
در هر حال موضوع تاپیک ها دست ما نیست اینجا حالت سوشال مدیا گرفته *برعکس قدیمش که شناخته شده نبود* تنها اشکال وارد شده سن اعضاس که اونم گاها ممکنه بعضی نوجوون باشن ازدواج کرده باشن یا چی...در کل اعتراض هم بشه دردی دوا نمیشه چند سال پیش هم من این حرفو زدم کاربریم ترکید و بعدشم اتفاقی نیافتاد